Virksomheder i Århus og omegn kan få en lokal frokostordning til gode priser

Blandt virksomheder er frokostordninger noget, der fylder meget. Det kommer ofte på dagsordenen, fordi det er noget, medarbejderne ønsker sig. En god frokostordning til virksomheder i Århus eller omegn kan dog også give mange fordele for virksomheden som helhed. Læs videre “Virksomheder i Århus og omegn kan få en lokal frokostordning til gode priser”

Lækker og frisk frokost på arbejdpladsen kommer alle til gode

Vi kender alle sammen det, med at man har travlt i hverdagen. Der er en masse ting, som man ikke kan nå, fordi der er andre ting, der kræver ens opmærksomhed. Hvis man kan undgå at bruge ekstra tid på noget, man ikke gider, så er det derfor en stor fordel. Og derfor er der mange, der foretrækker en frokostordning på arbejdspladsen frem for madpakken. Læs videre “Lækker og frisk frokost på arbejdpladsen kommer alle til gode”

Indisk takeaway i København

Der bor omkring en milliard mennesker i Indien, som dermed er et af verdens mest folkerigeste lande. Faktisk er det kun Kina, der overgår
Indien på befolkningstal. Alene af den grund er det ikke underligt at indbyggerne i København, har adopteret lidt af den indiske kultur. Det er blandt andet indisk mad og takeaway, der har fundet vej til de københavnske hjem. Læs videre “Indisk takeaway i København”

En sund frokost er en god frokost

Det er altid godt med en sund frokost. Når man har spist en sund frokost, har man det ofte også godt med sig selv. Problemet ligger i, at det i nogle tilfælde kan tage en smule længere tid, og hvis man er træt, kan det virke en smule uoverskueligt. En sund frokost er desværre i mange tilfælde også en smule dyrere. Læs videre “En sund frokost er en god frokost”