Frokostordning er fundamentet for god medarbejderpleje

frokostI takt med et travlere og mere resultatorienteret arbejdsmiljø, stiger presset også på den enkelte virksomheds medarbejdere. Det stilles højere og højere krav til en virksomheds personalepleje for at holde på den gode og kvalificerede arbejdskraft – her er en frokostordning grundstenen for et godt arbejdsmiljø. Frokost er en tid på dagen, hvor medarbejderne får mulighed for at mødes og lære hinanden at kende i et mere uformelt miljø, og skabe bedre relationer til hinanden som derfra kan gavne deres videre arbejdsindsats. En god frokost – eller rettere – god mad giver også medarbejderne noget at se frem til. Ikke alene på dagsbasis men også noget at se frem til i løbet af en uge. Flere virksomheder har taget konceptet til sig og bruger tilbuddet om betalt frokost som et incitament til at tiltrække nye medarbejdere. Hvilket giver god mening. Også set fra medarbejderens synspunkt. Den tid og energi vedkommende bruger på at skulle forberede dagens frokost sætter et negativt præg på vedkommendes arbejdsindsats. Catering er i den sammenhæng en let og fornuftig løsning til at forbedre en virksomheds medarbejderpleje og hjælper også til at styrke virksomhedsidentiteten igennem valg af menuen. Hvem vil ikke arbejde for en virksomhed, som kan tilbyde en lækker og sund frokost til deres medarbejdere?

Gem