Du kan tabe dig med gastrisk ballon

Der er rigtig mange, der har svært ved at tabe de overflødige kilo, som sidder på sidebenene. Det er ikke altid det nemmeste for folk, der har en trang til at spise masser af god mad og motionere for lidt, at tabe sig. Derfor har mange brug for en hjælp, som gør, at de kan nemmere kan smide den ekstra vægt, som de har. Læs videre “Du kan tabe dig med gastrisk ballon”

Hestefoder – Når krikken bare skal have det bedste

Mange hesteejere kender til bekymringen om, at éns hest nu får det bedste hestefoder. Der findes et stort udvalg på markedet, og derfor kan det være svært at finde ud af, hvad man skal vælge. Ikke alene er hestefoder ofte en dyr fornøjelse, men éns kærlighed til krikken får jo ofte bekymringerne til at stige, hvis man ikke er sikker på, at det hestefoder, man giver hesten, stemmer overens med det behov en hest har. Læs videre “Hestefoder – Når krikken bare skal have det bedste”

Tandklinik i Hellerup kurerede min tandlægeskræk

Tandklinik, HellerupNår jeg skal til tandlægen, er det vigtigt for mig, at jeg har tillid til min tandlæge. I rigtig mange år var jeg slemt præget af tandlægeskræk. Det gjorde at jeg i rigtig mange år slet ikke besøgte min tandlæge. Jeg vidste godt, at det ikke var den rigtige beslutning, men min frygt var for stor. Da jeg var mindre havde jeg haft nogle dårlige oplevelser hos tandlægen, og derfor stoppede jeg helt med tandlægebesøg. Kan aldrig anbefale andre ikke at gå til tandlægen, og jeg vidste inderst inde godt, at det var forkert, det jeg havde gang i. Heldigvis ændrede det sig dog, da jeg fik anbefalet en tandklinik i Hellerup. Hos denne tandklinik i Hellerup er de nemlig gode til at tage sig af folk, der lider af tandlægeskræk. Jeg var stadig meget nervøs den dag, jeg skulle have tjekket mine tænder. Pga. min skræk for tandlæger var det over 5 års siden, jeg sidst havde været til tjek. Dengang var jeg også under 18 og fik derfor mine besøg betalt af staten. Læs videre “Tandklinik i Hellerup kurerede min tandlægeskræk”

En sund frokost er en god frokost

Det er altid godt med en sund frokost. Når man har spist en sund frokost, har man det ofte også godt med sig selv. Problemet ligger i, at det i nogle tilfælde kan tage en smule længere tid, og hvis man er træt, kan det virke en smule uoverskueligt. En sund frokost er desværre i mange tilfælde også en smule dyrere. Læs videre “En sund frokost er en god frokost”