Med testamente til enlig med børn styres din arv

Når man en dag skal forlade denne klode, er det vigtigt at have sit testamente i orden. Hvis man ikke har et testamente, kan man ikke styre hvordan sine aktiver skal fordeles, blandt de nærmeste efterladte. Så kan man spørge sig selv om et testamente til enlig med børn, er nødvendigt, for man ønsker vel bare at sine børn får det, som man efterlader?
Det er dog ikke altid tilfældet. Fordelingen uden testamente til enlig med børn er nemlig 50/50 mellem børnene, hvis man vel og mærket har to børn. Er man ved sin afgang ikke på talefod med det ene barn, kan man med et testamente til enlig med børn, styre at det andet barn skal have 100 %. Er man stadig på talefod med begge børn, men ønsker, at der er andre, der også skal arve, er et testamente til enlig med børn vejen frem. Her kunne der for eksempel være tale om at børnebørn, også skal have del i arven. Det kan også være at man for eksempel ejer et sommerhus, som man ønsker en speciel person skal overtage, den slags specielle ønsker, skal også ske gennem et testamente til enlig med børn. Skulle man på tragisk vis gå bort før sine børn er blevet 18, er det også nødvendigt med et testamente til enlig med børn, og så oprette et børnetestamente. Med den rette rådgivning kan man derfor sikre sig at sine efterladte, er bedst muligt stillet med ens arv.
På den måde har man den fulde styring over sin arv. Det kan derfor være en god ide at få lavet et testamente til enlig med børn, om man så står i en kritisk situation eller ej.
Har man brug for hjælp eller rådgivning til at oprette sit testamente til enlig med børn, kan det varmt anbefales at kontakte ret-raad.dk. De kan svare på typiske spørgsmål, så som hvor meget det koster at oprette et testamente og de kan også oprette selve testamentet. De kan også hjælpe med forskellene på et testamente med børn og et testamente uden børn. Specielt ved et testamente til folk som ikke har børn, kan det være svært at finde ud af, hvem der skal arve. For er det børnebørn, fætter eller tante, som er den tætteste familie og derfor er den person, som der skal arve?
Spørgsmål som dem behøver man ikke være urolig for med et testamente, der nemt kan udpege, hvem der skal modtage hvad.