Cirkus Trapez på de danske landeveje i 2018

Cirkus Trapez kommer ud på de danske landeveje i 2018. Der er garanteret sublim underholdning, når cirkusset inviterer publikum på en eventyrlig, nostalgisk og ikke mindst farefuld forestilling, hvor alt kan ske – og hvor der er noget for både de helt små, de lidt større og de ældste.

Læs videre “Cirkus Trapez på de danske landeveje i 2018”

Nygart – uden tvivl det bedste og mest trygge valg

Jeg har været i overvejelsesfasen. Skulle jeg, eller skulle jeg ikke? Altså have nye bryster. Jeg har nu besluttet mig for, at jeg SKAL – hos Nygart.

Mange af mine veninder har fået det, og de har ikke fortrudt i et sekund. De fortæller mig, at det er det bedste, de har gjort for dem selv i meget lang tid. At det bestemt er hver en krone værd, og at det har givet dem selvtilliden tilbage.

Læs videre “Nygart – uden tvivl det bedste og mest trygge valg”

Få frokostordning i Århus

Nu til dags er frokostordninger en normal gode hos mange virksomheder. En frokostordning gør at medarbejderne ikke skal bekymre sig om, hvad de skal have med til frokost. I stedet kan de koncentrere sig om deres opgaver når de er på arbejde, og om deres privatliv når de har fri.

Hvad en virksomhed vælger at have af udvalg til deres frokostordning, er heller ikke helt ligegyldigt. Det er nemlig velkendt, at kost spiller en stor rolle i forhold til vores helbred og koncentrationsevne. Jo mere varieret end kost vi får, jo mere veloplagte er vi i vores hverdag.

Vælg mellem flere frokostordninger i Århus

For Århusianske virksomheder er det gode muligheder for at finde den helt rigtige frokostordning i Århus og omegn til de ansatte. Der er nemlig ikke mangel på hverken verdenskøkkener eller gastronomisk kreativitet.

I kan være sikker på at finde mange varierede og lækre frokostordninger til jeres virksomhed. I kan få det bedste overblik over alt hvad der findes af frokostordninger i Århus på Frokost.dk. Frokost.dk sørger i samarbejde med stederne, der laver frokostordninger, at maden leveres på jeres arbejdsplads til tiden og klar til servering.

Nemt og lækkert med Frokost.dk

På Frokost.dk har I hele 10 faste køkkener at vælge imellem, der hver især laver lækker mad inden for deres område. Prismæssigt er der også mange valgmuligheder. Udover de 10 køkkener, er der flere tilvalgskøkkener at vælge mellem samt frugtordninger.

Der er bl.a. mulighed for at kombinere ens normale frokostordning i Århus med Kinesisk mad fra Bamboo Graden, lækker sushi fra Letz Sushi eller lækkert bagværk fra Fru Nielsens Bageri.

Virksomhedens faste frokostordning kan fås hos Bistro Immervad, der bruger råvarer af høj kvalitet og lægger stor vægt på sundhed. Frokostordningen kan også fås fra Foodwork, der bl.a. har en frokostordning der er Firmasund godkendt.

Kan I ikke vælge imellem køkkenerne er det godt mulighed for at skifte imellem dem, så I får oplevet så meget som muligt af hvad Århus gastronomiverden har at tilbyde.

I kan læse meget mere om Frokost.dk her.

Elektronisk dart er bare lidt federe

Der kan gå rigtig mange timer foran en dartskive, hvor man forsøger at ramme bulls eye. Det er et super spil, som kan sættes op de fleste steder. Hvis man ellers sørger for at området omkring skiven ikke bliver gennemhullet. Det er ikke altid lige kønt, så en løsning på dette er at foretrække for de fleste. Læs videre “Elektronisk dart er bare lidt federe”