Bestil fransk gourmet festmad ud af huset til næste fest

Fransk festmad ud af huset

Er du vild med fransk mad? Hvorfor så ikke bestille lækker fransk mad til næste fest? Hos Fransk Spisehus kan du få fransk festmad ud af huset, hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken smag eller kvalitet på maden. Fransk mad er utroligt alsidigt, så du kan sagtens benytte dig af Fransk Spisehus’ service på alle tider af året – hvad enten maden skal spises til et bryllup, nytårsaften, en julefrokost eller noget helt fjerde. Og når du vælger Fransk Spisehus, er du samtidig sikker på, at maden er på niveau med den, man ellers kun finder i Frankrig. Så tag et stykke af Frankrig med til den næste store begivenhed og byd dine gæster på lækker, fransk festmad ud af huset.

Sammensæt din egen franske menu

Det franske køkken er præget af stolte madtraditioner, gode råvarer og avancerede teknikker, hvis lige ikke findes i nogle andre. Samtidig spænder fransk mad over mange forskellige retter og muligheder. Hos os kan du helt selv sammensætte din menu af franske favoritter, så dine gæster kan få lov at smage alt det, der er værd at elske ved fransk mad. Når du bestiller festmad ud af huset hos Fransk Spisehus, kan du være sikker på, at maden er tilberedt af de absolut dygtigste kokke, der har respekt for de franske traditioner og værdier. Du kan få masser af inspiration til lækre menuer på Fransk Spisehus’ hjemmeside.

Bestil festmad ud af huset i dag

Det kan godt blive en besværlig affære, når man har andre til at tilberede maden andetsteds. Fransk Spisehus er specialiserede i catering, og derfor kan du være sikker på, at maden er tilberedt og pakket på nemmeste vis, så den er lige til at anrette og servere. På den måde bliver det nemt at servere lækker, fransk mad til dine gæster.