Kontakt en tandlæge døgnvagt ved tandpine

tandlæge døgnvagtMange ved det måske ikke, men der er ikke nogen grund til at rende rundt med en tandpine i weekenden eller uden for tandlægens åbningstider, for hvis man er kunde hos en døgn tandlæge, kan man altid få svar på sine spørgsmål

TCHP er en døgn tandlæge i København, hvilket betyder, at du altid kan komme i kontakt med en tandlæge, hvis du skulle opleve akut tandpine. Der findes nemlig ikke noget værre end at rende rundt i uvished, om alvorligheden ved en eventuel tandpine, hvad enten det er en knækket tand, problemer efter en rodbehandling, kuldeisninger eller andre problematikker, som man hos Tandlægecenter Højbro Plads på daglig basis hjælper patienter med.

Åbningstider hos døgn tandlægen TCHP

At TCHP er en døgn tandlæge i København, skal selvfølgelig tages med et gran salt, for trods alt holder tandlægen lukket, men i forhold til mange andre tandlæger i København er der åbent det meste af døgnet. Fra mandag til torsdag kan man få tid hos tandlægen fra kl. 08-20 hver dag og fra fredag til søndag samt på helligdage har TCHP åbent fra kl. 08-23, så det er nok det tætteste, som man kommer på en tandlæge døgnvagt.

Nu spørger nogle måske sig selv, om det ikke koster spidsen af en jetjager at holde en døgn tandlæge kørende, og at man derfor har skyhøje priser, men dette er ikke tilfældet hos TCHP døgn tandlæge. Her er det nøjagtig de samme priser som gælder i hverdage som i weekender eller på helligdage. Det er også underordnet om man har sin tandlægetid kl. 08 om morgenen eller kl. 19 om aftenen, og dette er blot en af de mange services som Tandlægecenter Højbro Plads yder til deres patienter.

Ved akut tandpine er det også muligt at ringe til en tandlæge døgnvagt uden for de normale åbningstider, hvis man ringer på telefonnummer 31 31 13 06, og her kan man få kyndig rådgivning om, hvordan man skal forholde sig til sin tandpine, indtil man kan få en tid for at få udbedret sine tandsmerter.

Gem