Når en dart pil rammer bullseye

dart pil

Udfordringen ved dart kan være stor, når man igen og igen står og kaster en dart pil mod skiven, men intet rammer – ind i mellem rammer man slet ikke dartskiven. Træning er kodeordet, og der skal rigtig meget af den til, før man kan kaste en dart pil i tilnærmelsesvis den bane, som man havde planer om.

Træningen med kast af en dart pil er en lang proces, der dog kan være utrolig spændende og underholdende, hvis man har tålmodigheden og tør prøve endnu et kast med en dart pil – og endnu et kast med en dart pil – og endnu et igen.

En dart pil er forudsigelig – Det er en spiller ikke

En dart pil er i virkelig super forudsigelig i sin bane, når først den er sendt afsted. Den variabel, der er fuldstændig umulig at regne med, er kastearmen fra en amatør dartspiller, som kun har kastet med en dart pil få gange før. Stillingen efter sådan et dartspil er mere tilfældig end den i virkeligheden er sigende for, hvor gode dartspillerne er. Dette skal forstås således, at ham, der har øvet sig en del med kast af en dart pil, kan ramme lige ved siden af triple 20 flere gange men kun få 1 point pr. kast, mens ham den utrænede dartspiller med held kan ramme både triple 20 og bulsseye i en omgang.

Nuvel. Sandsynligheden for at en øvet dartspiller får flere point er selvfølgelig stor. Men et kast med en dart pil er skal være så præcist, at man skal være forholdsvis god, før man med rette kan sige, at man kan få en dart pil til at sidde, der hvor man har intentioner om, at den skal sidde.

Men tilfredsheden når et dart pil rammer bullseye er enorm. Det gør alt træningen det hele værd. Bulsseye er bare det fedeste, selvom feltet jo bliver overgået af triple 20 i point, så er den lille røde plet midt på skiven bare et godt mål.