Cirkus Trapez på de danske landeveje i 2018

Cirkus Trapez

Cirkus Trapez kommer ud på de danske landeveje i 2018. Der er garanteret sublim underholdning, når cirkusset inviterer publikum på en eventyrlig, nostalgisk og ikke mindst farefuld forestilling, hvor alt kan ske – og hvor der er noget for både de helt små, de lidt større og de ældste.

Det starter i Jylland

Det hele kommer til at starte i Jylland. Cirkus Trapez starter nemlig sin 2018-turne i Kolding, hvor cirkusset vil afholde fem forestillinger fra den 13. til den 15. april 2018. Herefter går turen videre til de andre jyske byer Vamdrup og Vejen den 17. og 18. april for derefter at havne i Esbjerg. Her vil Cirkus Trapez afholde fem forestillinger fra den 20. til den 22. april.

På den måde fortsætter det, og Cirkus Trapez kommer de næste dage rundt til byerne Ribe, Rødding, Aabenraa, Felsted, Gråsten, Bov, Tønder, Løgumkloster, Gram, Haderslev, Christianfeld. Listen fortsætter og er lang. Der er altså ingen undskyldning for ikke at tage ind og se Cirkus Trapez’ forestillinger.

Vil du gerne bestille billet, så klik her.

Vil du gerne se den samlede tourplan, så klik her.

Cirkus Trapez – noget for enhver smag

Er du til klovne? Er du til jonglering? Er du til fantiske opvisninger fra dyr? Lige meget hvad, du fascineres mest af ved cirkus, har Cirkus Trapez noget i godteposen til dig. Det skyldes, at cirkusset har mange forskellige artister med i sine shows, og de er allesammen i særklasse.

Her kan du læse mere om de artister, der er med til at gøre Cirkus Trapez til et særdeles fascinerende cirkus:

Bernhard Kaselowsky

Bernhard Kaselowsky danner par med Isabella, og sammen har de etableret Cirkus Trapez. Bernhard har arbejdet med dyr lige siden sin barndom.

I over 3o år har Bernard arbejdet inden for cirkusverdenen. Det har budt på mange rejser rundt i hele Europa, og han har optrådt i nogle af verdens største cirkusser.

I Cirkus har Bernhard det overordnede ansvar for dyrene, ligesom han er teltmester og teknisk chef af cirkusset.

Isabella Enoch SosmanIsabella - Cirkus Trapez

Sammen med Bernhard Kaselowsky er Isabella grundlægger af Cirkus Trapez. Hun er ud af en cirkusfamilie, hvor hun er 7. generations-cirkusartist. Allerede som 19-årig begyndte Isabella at turnere alene, og de efterfølgende år optrådte hun i en række førende cirkusser og varieteer i store dele af verden, heriblandt Canada, Mexico, Zirkus Barum i Tyskland, Hansa Theater i Hamborg og Tigerpalast Varieté i Frankfurt.

Isabellas internationale karriere har udover at give hende erfaring til at sætte hendes eget show sammen gjort, at hun har fået et renomme som cirkusstjerne og cirkuskender. Hendes store viden såvel som øje for talenter har gjort, at hun er blevet inviteret som jurymedlem til mange cirkusfestivaller i hele verden.

David Sosman

David Sosman er en dygtig jonglør og den yngste søn af Isabella Enoch Sosman. Han har studeret to år i Italien på et internationalt gymnasium, og samtidig med sine studier har han gået på den kendte cirkusskole Accademia d’Arte Circense for at blive oplært i et jonglør-nummer. David har optrådt i hele verden med sit jonglør-nummer. Dertil har han vundet et utal af cirkuspriser, bl.a. førstepræmien ved Festival International du Cirque du Loir-et-Cher i Frankrig.

David kan bryste sig af at være en såkaldt “pavelig velsignet jonglør”. Det skyldes, at han i 2016 var inviteret til Vatikanet til en speciel optræden for Paven.

I 2011, før han blev en del af Cirkus Trapez, var David med i Cirkus Dannebrog.

Mathilde Gormsen

Mathilde på kun 20 år har altid været enormt interesseret i musik. Førhen har hun sunget og danset. Det ledte frem til, at hun i 2017 blev en del af Cirkus Trapez. Her optræder hun nu som sangerinde og sprechstallmeister.

Kevin Cardinali

Kevin (portugiser) er i Cirkus Trapez en Rola-Rola artist. Ligesom så mange andre cirkusbørn er han blevet oplært af sine forældre – en oplæring, der har fundet sted i mange generationer. I forestillingerne ankommer Kevin i manegen med sin motorcykel i et stort og farligt balance-nummer.

Angelo Chaves

Hvad er et cirkus uden en klovn? Angelo (47-årig portugiser) år er klovnen i Cirkus Trapez.

Nathalie Enoch Fröchte

Den kun 20-årige halvt danske/halvt tyske Nathalie er 20 år gammel. Hun er praktisk talt vokset op og gået i skole i begge lande, og nu arbejder hun som cirkusartist i Cirkus Trapez. Hun afsluttede sidste år sin studentereksamen i Danmark.

cirkus trapez

Solveig Enoch

80-årige Solveig er Isabellas mor. Efter Cirkus Dannebrog bukkede og slukkede, som Solveig var ejer af, har hun rejst Danmark rundt med Cirkus Trapez.

Tino Aeby

Kapelmesteren i cirkusset er 57-årige Tino. Han har været en fast bestanddel af cirkusverdenen i mange år, hvor han har arbejdet i nogle af de mest anerkendte cirkusser verden. I dansk regi er Tino bedst som kapelmester i Cirkus Dannebrog. Her slog han sine folder fra 2011-2015.

Læs mere om Cirkus Trapez

Er du interesseret i at blive endnu klogere på, hvad Cirkus Trapez’ forestillinger byder på, så læs mere på cirkussets hjemmeside, blogWikipedia Facebook, LinkedIn, Twitter og Erhverv.org.

Du kan også blive meget klogere på Cirkusportalen eller på Cirkus-dk.dk.