Dansk Boligforsikring: markedsførende eksperter

Dansk Boligforsikring

Dansk Boligforsikring er et af de førende selskaber inden for boligforsikringer. Ifølge Forsikring & Pension, som fører statistikker over blandt andet ejerskifteforsikringer, havde Dansk Boligforsikring en markedsandel på 33,4 i 2. kvartal i 2018. Selskabet er et populært valg, når det kommer til danskernes valg af boligforsikringer, og de tilbyder både ejerskifteforsikring og sælgeransvarsforsikring. Det er jo umiddelbart ikke ret mange produkter at udbyde, men det har sine fordele.

Dansk Boligforsikring har valgt at fokusere på et forholdsvis snævert område, således at man virkelig kan specialisere sig her. Det kommer kunderne til gode, når der skal ydes relevant og dybdegående rådgivning. Selskabet blev stiftet i 2002 og lige siden har Dansk Boligforsikring arbejdet på at blive det foretrukne valg for danskerne. Det har krævet, at man har kunne tilbyde det bedste produkt og den bedste rådgivning. I andre forsikringssammenhænge er det før blevet påpeget, at nicheselskaber – altså dem der arbejder med et snævert område – scorer højere i tilfredshedsundersøgelser. Således kan det for Dansk Boligforsikring være en fordel, at man har valgt ét ekspertområde.

Et snævert område – eller hvad? Ejerskifteforsikringens kompleksitet

På trods af at vi netop har forklaret om det snævre område, er der et stort MEN at følge op med. Ejerskifteforsikringer er et utroligt kompliceret produkt og område. Så på den måde kan man ikke blot kategorisere det som et snævert felt. Det kræver meget viden at kunne rådgive om alle forsikringens aspekter, men det kan man hos Dansk Boligforsikring.

Hvis man foretager en hurtig søgning på ejerskifteforsikring, ejerskifte eller lignende, opfanger man hurtigt, hvor mange forskellige spørgsmål der findes. Det oplever Dansk Boligforsikring også, hvilket er et udtryk for, at produktet ejerskifteforsikring er komplekst. Det er spørgsmål, der blandt andet handler om dækningen, om prisen, om begrænsninger, om bestemte skader etc. Dansk Boligforsikring svarer gerne på spørgsmål, hvis du selv skulle sidde inde med nogle.

Dansk Boligforsikring yder professionel rådgivning

Hos Dansk Boligforsikring sidder en masse specialister, som alle sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Der findes ingen dumme spørgsmål, eller spørgsmål som er for store eller små. Hos Dansk Boligforsikring lægger man vægt på, at alle kunder eller ikke-kunder skal kunne få en god rådgivning og en god kundeoplevelse.

Om det er grunden til, at Dansk Boligforsikring er blevet så populære, er måske en del af forklaringen. Den anden del skal formegentlig findes i et rigtig solidt kerneprodukt. Dansk Boligforsikring tilbyder en ejerskifteforsikring, som både ligger på et rigtig fornuftigt prisniveau og som dækker forholdsvis bredt. Selvrisikoen ligger på 5000 per skade og på maks 20.000 i hele forsikringsperioden, hvilket også er et rigtig fint niveau.

Boligmarkedets rutsjebanetur

Man kan vel på sin vis godt snakke om, at boligmarkedet de seneste 15 år har oplevet lidt af hvert. Ja, man kan vel godt kalde det en form for rutsjebanetur. Fra det næsten utopiske prisniveau før finanskrisens indtrængen til det markante fald i årene efter – til comebacket i 2013, hvor priserne begyndte at tage turen opad igen. I dag mener mange, at vi næsten er tilbage på det høje prisniveau på boliger, som vi så i 2008. Hvert fald i storbyen sidder der heldige boliginvestorer tilbage, som købte billigt i sin tid, og nu sidder med kæmpe gevinster.

I en forsikringskontekst kan man sige, at salget af ejerskifteforsikringer følger salget af boliger meget tæt.

Kontaktinformation på Dansk Boligforsikring

Dansk Boligforsikring A/S
Kanalstræde 10, 1.
4300 Holbæk
CVR: 26717795

Telefon: 59 49 88 44
Mail: info@danskboligforsikring.dk

Dansk Boligforsikring har hovedsæde i Holbæk, hvor de er centralt placeret. Hvis du ønsker at komme i kontakt med dem, kan du skrive eller ringe.

Åbningstider: 

Mandag 8.30 – 16.00
Tirsdag 8.30 – 16.00
Onsdag 8.30 – 16.00
Torsdag 8.30 – 16.00
Fredag 8.30 – 15.30
Lørdag lukket
Søndag lukket

Mandag til torsdag fra kl. 8.30 – 16.00
Fredag fra kl. 8.30 – 15.30