Skab gode minder med et slag bowling

Bowling er den perfekte aktivitet, uanset om du ønsker en hyggelig aften i familiens skød, eller du vil styrke sammenholdet i din afdeling. Bowling er sjovt, fordi alle kan være med til at spille, og uanset om du er begynder eller øvet, er du garanteret en masse grin og tårer, når du og dit hold kæmper om at blive den bedste bowler på banen. Læs videre “Skab gode minder med et slag bowling”

Cirkus Trapez på de danske landeveje i 2018

Cirkus Trapez kommer ud på de danske landeveje i 2018. Der er garanteret sublim underholdning, når cirkusset inviterer publikum på en eventyrlig, nostalgisk og ikke mindst farefuld forestilling, hvor alt kan ske – og hvor der er noget for både de helt små, de lidt større og de ældste.

Læs videre “Cirkus Trapez på de danske landeveje i 2018”

Er du også vild med at spille dart? Så skal du læse med her

Dart er et både sjovt og hyggeligt spil. Det er et spil, hvor næsten alle kan være med og konkurrere på lige fod. Og i modsætning til hvad mange tror, behøver dart ikke udelukkende tilhører pubber og barer. Spillet kan nemlig også sagtens bruges som en almindelig fritidsaktivitet, hvor man spiller med venner og familie. Læs videre “Er du også vild med at spille dart? Så skal du læse med her”

Elektronisk dart er bare lidt federe

Der kan gå rigtig mange timer foran en dartskive, hvor man forsøger at ramme bulls eye. Det er et super spil, som kan sættes op de fleste steder. Hvis man ellers sørger for at området omkring skiven ikke bliver gennemhullet. Det er ikke altid lige kønt, så en løsning på dette er at foretrække for de fleste. Læs videre “Elektronisk dart er bare lidt federe”

I behøver ikke at bekymre jer om underholdning til jeres bryllup

Er det blevet jeres tur til at holde bryllup? Så vil I sikkert gerne have, at alt kommer til at forløbe godt, og at både jer og jeres gæster får en god oplevelse, I kan mindes mange år frem.

Men der er mange ting, der skal sørges for og ordnes, før at et bryllup kommer til at forløbe godt. I skal både have styr på kirke, placering af efterfesten, bordplan, catering, invitationer, bryllupstøjet og bryllupskagen, for bare at nævne et par stykker.

Læs videre “I behøver ikke at bekymre jer om underholdning til jeres bryllup”

Hestefoder – Når krikken bare skal have det bedste

Mange hesteejere kender til bekymringen om, at éns hest nu får det bedste hestefoder. Der findes et stort udvalg på markedet, og derfor kan det være svært at finde ud af, hvad man skal vælge. Ikke alene er hestefoder ofte en dyr fornøjelse, men éns kærlighed til krikken får jo ofte bekymringerne til at stige, hvis man ikke er sikker på, at det hestefoder, man giver hesten, stemmer overens med det behov en hest har. Læs videre “Hestefoder – Når krikken bare skal have det bedste”