Coolsculpting og betox behandling hos Nygart Privathospital

Hos Privathospitalet Nygart i København, Århus og Lyngby tilbydes flere behandlingsformer – heri botox behandling og Coolsculpting.

Privathospitalet har lang erfaring med botox behandlinger, der er en effektiv metode til at reducere rynker. Når man retter henvendelse til Nygart Privathospital, vil komme ind til effektiv og grundig forundersøgelse, hvor det professionelle personale tager udgangspunkt i helhedsindtrykket i ansigtet. Behandlingsformen er specielt effektiv i de tilfælde, hvor rynkerne skyldes, at man har sammentrækninger i musklerne. Disse kunne være dynamiske rynker i panden eller mellem øjenbrynene samt smilerynker mv. Botox vil få musklerne til at slappe af, og på denne måde, vil behandlingen mindske eller udglatte rynkerne helt.

Specialeområdet Coolsculpting

Med lang erfaring tilbyder Nygart Privathospital også markedets bedste behandlinger inden for Coolsculpting. Coolsculpting er en metode, der benytter fedtfrysning til at reducere fedtcellerne, og da behandlingsformen ikke er kirurgisk, har den vist sig meget populær. Med Coolsculpting kan man komme af de såkaldte dansehåndtag, topmaven eller dobbelthagen. Der er derfor ikke en slankekur men en metode til at fjerne de fedtdepoter, som man har svært ved at komme til livs på egen hånd.

Læs meget mere om Coolsculpting, betox behandlinger mv. hos Nygart Privathospital, der er beliggende i København. Århus og Lyngby.