Skab gode minder med et slag bowling

bowling

Bowling er den perfekte aktivitet, uanset om du ønsker en hyggelig aften i familiens skød, eller du vil styrke sammenholdet i din afdeling. Bowling er sjovt, fordi alle kan være med til at spille, og uanset om du er begynder eller øvet, er du garanteret en masse grin og tårer, når du og dit hold kæmper om at blive den bedste bowler på banen.

Mange bowlinghaller har også en restaurant eller cafe, så hvis man bliver sulten efter kampen på banen, kan man nemt få noget at spise eller drikke. Du kan opleve bowling hos Citybowling.

Selv de mindste kan være med

Bowling er også ideel, når du har med børn at gøre – som sagt er bowling for alle og enhver, og dette gælder også de mindste. Alle bowlinghaller har særlige børnekugler, som intet vejer, og langs banen er det muligt at hejse bander, så det bliver nemmere for de små at ramme keglerne. Dermed undgår man sure miner og får kun grin og glade smil. Vil man gøre børnene ekstra glade, kan man tage dem med i restauranten/cafeen bagefter og forkæle dem med en is.

Bowling er også et sjovt alternativ til en forfest

Skal du i byen med vennerne, kan I prøve at skippe den kedelige og forudsigelige forfest og i stedet prøve at starte festen med en sjov omgang bowling. De fleste bowlinghaller tilbyder party bowling, som foregår i mørke og med selvlysende kugler og kegler under diskolysets skær. Hertil spilles der de seneste hits over musikanlægget, så man rigtig kan komme i stemning til den forestående bytur.

Alkohol hører naturligvis til en forfest, og det ved bowlinghallerne også. Derfor har de i løbet af aftenen gode tilbud på drikkevarer, og du og vennerne kan få alt fra flasker til shots. Som prikken over i’et kan du og vennerne vinde gratis shots, hvis I laver en strike, mens den røde kegle står forrest.