Døgnåben låsesmed på Amager og Frederiksberg

Beboere på Amager, Frederiksberg samt resten af København og omegn kan tilkalde en af hovedstadens mest erfarne låsesmede for låsetekniske opgaver.

Låsetekniske opgaver stiller i dag store krav til låsesmedene, da der er sket en stor udvikling inden for sikkerhed og teknik mv. Derfor har holder låsesmeden på Frederiksberg sig opdateret igennem løbende kurser samt ved at holde et tæt samarbejde med leverandører og forhandlere.

Tilbud fra låsesmeden på Amager og Frederiksberg

I København og omegn kan låsesmeden tilkaldes til alle låsetekniske opgaver, der inkluderer alt fra almindelige låseopgaver til totalsikring af boliger og virksomheder og biltekniske låseopgaver. Almindelige låseopgaver kan være, hvis man har mistet sine nøgler eller har låst sig ude. Her kan låsesmeden og skærer og slibe nye nøgler på stedet, eller man kan komme forbi værkstedet. Denne type opgaver kan man forvente hjælp til inden for utroligt kort tid på alle dage, og der er tilmed mulighed for at kontakte døgnvagten, hvis det er uden for normale åbningstider.

Ved større opgaver som sikring og omkodninger af hele boligen eller virksomheder anbefales det, at man aftaler nærmere med låsesmeden. Man kan hertil læse om totalsikring inde på hjemmesiden, og hvordan man bedre tyverisikrer sit hjem.

Også hjælp til bilnøgler døgnet rundt

Med lokal afdeling på bl.a. Amager og Frederiksberg kan man også få hurtigt hjælp, hvis man har behov for en låsesmed til bilen. Denne type opgaver varetages normalt af datterselskabet, der har specialiseret sig i biltekniske låsesmedsopgaver. Denne type låse stiller også i større og større krav til udstyret og færdighederne, da det blandt andet er blevet sværere at kopiere bilnøgler i dag. Låsesmeden har dog igennem førnævnte ekspertise og tætte samarbejde med leverandører og forhandlere sørget for, at man er opdateret til selv de mest komplekse opgaver. Her man også se de forskellige bilnøgler og typer, der kan ydes låsesmedshjælp til inde på hjemmesiden.

Tag gerne en snak med låsesmeden og aftal nærmere

Vil man endvidere vide mere om de forskellige opgaver og åbningstider mv., er man altid velkommen til at tage kontakt til låsesmeden på Frederiksberg, Amager eller i resten af København, der har åbent året rundt – døgnet rundt.

Gem