Har du overvejet fordelene med en dørtelefon?

En dørtelefon eller porttelefonanlæg kan være med til at give en større sikkerhed for de medarbejdere eller beboere, der bor eller befinder sig i ejendommen eller boligen. Udover den generelle sikkerhed, har du med en dørtelefon eller porttelefonanlæg bedre mulighed for at styre, hvem der får adgang og hvem du ønsker ikke får adgang. Der er altså nogle præventive fordele ved at have en dørtelefon i sin ejendom, da det giver dig mere sikkerhed og kan være med til at afhjælpe kriminalitet.

Keypartner hjælper både erhverv og private ejendomme med opsætning af dørtelefon.

Keypartner er en låsesmed i hovedstadsområdet, der tilbyder deres services, produkter og kompetencer til både private og erhvervslivet. Deres erfaringsgrundlag og store ekspertise inden for deres branche gør, at Keypartner kan varetage dine behov og rådgive jer omkring, hvilke løsninger der bedst matcher jeres situation i forhold til at få installeret en dørtelefon i den ejendom, hvor du bor eller har virksomhed.

De forskellige typer af dørtelefoner

Overordnet set er der to typer af dørtelefoner. Den traditionelle dørtelefon med audioanlæg, hvor du kan snakke med den eller de personer, der ønsker adgang til din bolig. Alternativt har du mulighed for et video og audio dørtelefon, hvor du har mulighed for at se, hvem der ringer på din dør og på den måde verificerer, at dem der forsøger at få adgang rent faktisk er dem de udgiver sig for.

Der er fordele ved begge typer af dørtelefoner, og inden du bestemmer dig for, hvilken type af dørtelefon du ønsker at få installeret i din ejendom bør du forholde dig til, hvilke faktorer, der er de vigtigste for dig. En audio dørtelefon er en billigere og mere enkelt løsning, der stadig er med til at give dig sikkerhed i forhold til, hvem du lukker ind i din ejendom. En video dørtelefon er en lidt mere teknisk og dyrere løsning, men kan være med til at give den ekstra grad af sikkerhed for beboerne, der måske er brug eller behov for. En video dørtelefon kan give dig et bedre indblik i, hvem du snakker med gennem dørtelefonanlægget, hvilket for mange kan være en god løsning, hvis de føler sig utrygge eller tidligere har haft negative oplevelser med personer udefra, der prøver at få adgang til boligen.

Find mere information hos Keypartner

Er du interesseret i at vide mere omkring en dørtelefon, så kan du med fordel gå ind på Keypartners egen hjemmeside, hvor du vil kunne finde yderligere information samt kontaktinformation til virksomheden.