Sådan sikrer, når du skal have et nyt køkken, at det bliver perfekt

Der er et hav af muligheder og sammensætninger, når man skal vælge et nyt køkken. Det er nemt at falde i tidens trends, og blive forblændet af en bestemt farve eller sammensætning, som er populær netop nu. Det er også nemt at gå over budget eller afvige fra planen.

Læs videre “Sådan sikrer, når du skal have et nyt køkken, at det bliver perfekt”

Heine Gustafson – direktør af Brolægning Sjælland

Heine Gustafson er brolægger med næsten 20 års erfaring inden for sit fag. Han er direktør af firmaet Brolægning Sjælland, som blot er stiftet for få måneder siden – i foråret ’18.

Det er især interessant at kigge virksomhedens Facebook-side igennem. Her har Heine Gustafson nemlig formået at skabe små 10.000 følgere på rekordtid. Læs videre “Heine Gustafson – direktør af Brolægning Sjælland”

Som din låsesmed kan KeyPartner hjælpe dig med mange ting

Det er faktisk i overraskende mange situationer, at det kan være godt at have en låsesmed i baghånden. Derfor kan det også ske for alle, at man pludselig har brug for at have en kompetent og erfaren låsesmed til rådighed. Heldigvis står KeyPartner klar til at hjælpe alle, der har brug for det i hele København og omegn. Læs videre “Som din låsesmed kan KeyPartner hjælpe dig med mange ting”

Få styr på økonomien, før du køber drømmehuset

Husmarkedet kan være en sand ulv i fåreklæder. Der er nemlig mange fejl, man kan begå, når man får øje på drømmeboligen. Men forbereder du dig godt, og har du gjort dig fornuftige overvejelser om budget, størrelse og beliggenhed kan du sikre dig dit drømmehus til færre penge.

Læs videre “Få styr på økonomien, før du køber drømmehuset”