Billige træpiller er godt for miljøet

Mange mennesker er måske af den opfattelse, at træpiller ikke henvender sig almindelige beboelser. Man kan som kvinde måske ligefrem lade sig afskrække af den lidt nørdede klang, der er over ordet ”træpiller”. Dette skal dog ikke afskrække den almindelige husmor fra at se fordelene i at fyre med træpiller derhjemme i parcelhuset.

Mange fordele ved at fyre med billige træpiller

Faktisk ligger træpiller sig meget op af pejsebrænde i mange henseender. Hos en grænsehandel, der har et stort udvalg af billige træpiller og pejsebrænde, kan man se, at de to produkter minder meget om hinanden. Billige træpiller har bare den fordel, at de har en meget høj brændeværdi. Dette har de praktiske fordele, at man ikke skal fylde nye træpiller på så ofte, samt at de er CO2-neutrale, hvilket er godt for miljøet.

Køber man et ordentligt læs billige træpiller fra grænsehandlen, så er det bare at putte dem ind i træpilleovnen, og derefter bare vente på at huset er varmet op.

Man kan mærke den hyggelige knitren, ligesom der er ved at fyre med brænde, men man skal bare ikke spilde så meget tid på at holde øje med ovnen. Træpiller lader én passe de vigtigere gøremål, som man hellere vil bruge tiden på i en travl hverdag eller i weekenden.