Kniber det med kontanterne? Lån penge med et ejerpantebrev

Ejerpantebrev

Er det sidst på måneden, kan man godt finde sig selv i en mindre økonomisk krise. Hvis der eksempelvis har været en uforudset udgift undervejs, kan det være, budgettet er væltet. Heldigvis er der hjælp at hente, hvis det kniber med at skaffe de kontanter, man har brug for. Der er nemlig flere måder, hvorpå man kan vælge at låne penge. Hvis der er tale om mindre og kortsigtede lån, findes der de klassiske kviklån. Hvis det handler om større og længerevarende lån, er der mange, der vælger at gå i banken. Men hvad mange overser er, at der midlertidig også er andre måder, hvorpå man kan skaffe de manglende penge. Eksempelvis kan man låne penge med et ejerpantebrev. Med et ejerpantebrev tager man et overskueligt og nemt lån, hvor ens bolig står som sikkerhed for lånet.

”Sikkerhed for lånet”- hvad og hvorfor?

Hvis man har overvejet at låne penge, er man sikkert stødt på begrebet ”sikkerhed for lånet” før. Når man vælger at låne penge til en anden, hvad enten det er familie eller en fremmed, løber man altid en risiko. Derfor vil man gerne have en sikkerhed for lånet, dvs. en garanti for, at man får sine penge tilbage igen. Banken får deres sikkerhed ved at gennemgå din økonomiske situation grundigt, inden de giver tilladelse til et lån. Udbydere af kviklån sikrer sig, at de får deres penge tilbage ved at sætte høje renter på lånet. Når du vælger at låne penge ved hjælp af et ejerpantebrev, stiller du din faste ejendom som sikkerhed for lånet. Derfor slipper du for de høje renter og den lange godkendelsestid, som godkender andre former for lån.

Lån med ejerpantebrev bliver mere populært

Vi kan alle befinde os i en situation, hvor vi godt kunne tænke os at låne penge. Alligevel er der mange, der tøver, fordi de er bange for at blive fanget i et lån, der bliver både dyrt og besværligt. Det er derfor ikke mærkeligt, at det at låne med ejerpantebrev bliver mere populært hele tiden. Vælger du at låne med ejerpantebrev, får du nemlig et simpelt og overskueligt lån, hvor du ikke behøver være nervøs for alt det med småt. Et ejerpantebrev er egentlig det samme som et sælgerpantebrev, med den forskel, at kreditor og debitor er den samme. Ejeren af ejendommen udsteder altså et ejerpantebrev til sig selv, som derefter bliver solgt videre til en eller flere kreditorer. På den måde kan man tage et hurtigt og nemt lån med et ejerpantebrev.

Tag dit lån hos Pant i Ejendom

Hvis du er en af dem, der gerne vil nyde godt af fordelene ved et lån med ejerpantebrev, kan du kontakte Pant i Ejendom. Det er nemlig en virksomhed, der er eksperter i netop lån via din ejendom. De tager derfor gerne mod dit ejerpantebrev, når du står og mangler penge. Ved at tage et lån med ejerpantebrev kan du udnytte friværdien i dit sommerhus, din bolig eller en andelsbolig. Ønsker du at gøre det, kan du ansøge om et lån med ejerpantebrev via deres hjemmeside. Du skal blot udfylde en formular, hvorefter du modtager et uforpligtende tilbud på en aftale om lån med ejerpantebrev. Siger du ja til dette tilbud, bliver der udarbejdet en kontrakt. Så snart den er underskrevet af begge parter, er dit lån med ejerpantebrev gået igennem – og du vil kunne finde pengene på din konto inden for ganske kort tid.

Lån penge uden bekymringer

Som sagt er der mange, der tøver med at låne penge, selvom de godt kunne tænke sig det. Tager du lån med ejerpantebrev, er der ikke noget at bekymre sig om. Idet dit ejerpantebrev stiller en sikkerhed for lånet, behøver du ikke være nervøs for høje renter og ekstra gebyrer. Hvis det er alt det med småt, der afholder dig fra at tage et lån, er et lån med ejerpantebrev det rigtige for dig – der er nemlig slet ikke noget med småt. Du får en nem og overskuelig kontrakt og en helt gennemsigtig aftale. Eksempelvis er det aftalt på forhånd, præcis hvor meget du får udbetalt, samt hvad du skal betale i sidste ende. Derfor er der ingen grund til at frygte det at tage et lån, så længe du tager lån med ejerpantebrev. Hvis det kniber med kontanterne, er det i hvert fald en løsning, der er værd at overveje.

Hurtige penge – og frihed til at bruge dem

Der er flere fordele ved at vælge et lån med ejerpantebrev frem for et mere traditionelt lån. For det første er ansøgnings- og godkendelsesprocessen meget kort, og det sikrer, at du har dine penge inden for ganske kort tid. Hvis du står med et akut behov for flere penge mellem hænderne, er det at bruge dit ejerpantebrev en oplagt løsning. Samtidig er der ikke nogen, der kigger dig over skulderen eller blander sig i, hvad du bruger pengene til. Hvis du tager et lån med ejerpantebrev, er der allerede stillet sikkerhed for lånet, og derfor spiller det ingen rolle, hvad pengene skal bruges til. Uanset om de ekstra midler skal bruges til at betale regninger eller måske en ferie, er det at tage lån med ejerpantebrev en oplagt mulighed. Det er en god ting at have i baghovedet, næste gang dine kontanter ikke rækker så langt, som du godt kunne tænke dig.

Ansøg i dag og få et uforpligtende tilbud

Vil du gerne have svar på, hvor meget du kan forvente at få udbetalt, hvis du vælger at tage lån med ejerpantebrev. Det er naturligvis helt afhængigt af, hvilken ejendom, der er tale om. Men vil du gerne have klart svar, kan du blot sende en ansøgning om lån med ejerpantebrev til Pant i Ejendom. Herefter modtager du nemlig et helt gratis og uforpligtende tilbud på, hvordan en aftale kunne se ud. Hvis du takker ja, kører processen videre derfra. Er du ikke tilfreds, er der ingen tvang til at tage et lån med ejerpantebrev. Derfor er det at sende en ansøgning risikofrit, gratis og ikke mindst et godt sted at starte, hvis du har overvejet at låne med ejerpantebrev.