Træbriketter – så er kimen til hygge med garanti lagt

træbriketter

Efteråret har sat ind, og det er nu på tide at varme op rundt omkring i hjemmene. Det er ikke længere 30 grader udenfor, så vi er nødt til at skabe varmen selv.

Her kan noget af det mest hyggelige være at tænde op i pejsen derhjemme, og en rigtig god, billig og miljøvenlig måde at gøre det på, er med træbriketter.

Træbriketter – består af findelt savsmuld

Træbriketter består af meget findelt savsmuld, der presses sammen, hvilket sker under meget hårdt tryk. Det betyder, at træbriketter er en meget naturlig form for brændsel. Dermed er det en meget ren form for brændsel, hvilket betyder, at den ikke indeholder nogen giftige eller tilsatte stoffer. Dertil er en fordel, at træbriketter sikrer en usandsynligt jævn og kontrolleret forbrænding, da det hverken indeholder, knaster, bark, fugt, harpiks eller lignende, som udleder mange sundhedsskadelige partikler ved forbrænding – som det kan være tilfældet med almindeligt træ.

CO2 neutral forbrænding

Der er med andre ord tale om, at træbriketter er en CO2 neutral form for forbrænding, så vil man gerne gøre klimaet en tjeneste og sikre, at ens tip-tip-tipoldebørn kan betræde jorden (og det vil du med garanti), så er træbriketter en rigtig god idé.

Hyggeligt frem for alt

Frem for alt skaber træbriketter hygge, når bålet tændes i brændeovnen. Du sidder måske i sommerhuset, hvor det er koldt udenfor, og så er der noget afstressende og hyggeligt over at kunne kigge ind i brændeovnen og se ilden knitre.

Køb dem hos Absolut Træpiller

Du kan købe træbriketter hos Absolut Træpiller, som har grænselandets bedste priser og største lager og udvalg af træpiller, træbriketter, hestefoder, hundefoder samt hestestrøelse.

Hos Absolut Træpiller går du ikke på kompromis med kvaliteten, når du køber træbriketter: Alle produkter er fri for tilsætningsstoffer og består af hårdt presset savsmuld, som sikrer ovennævnte jævne, kontrollerede og miljøvenlige forbrænding.

Du finder dine træbriketter fra Absolut Træpiller her.