Find frokostordningen til firmaet uden at gå på kompromis med smagen

Frokost

Der findes rigtig mange frokostfirmaer rundt om i Danmark. Derfor er det heller ikke mærkeligt, at det kan virke uoverskueligt at finde lige præcis den, der lever op til både smag, service og kvalitet. Frokostordninger.dk, som administreres af Frokostkonsulenten, har forsøgt at koge processen ned og netop gøre det overskueligt og nemt for forbrugeren at finde den rette frokostordning. Det betyder, at du selv slipper for en stor del af det administrative arbejder, der typisk ligger i at finde og sørge for en frokost til arbejdspladsen. Frokostordninger.dk er en platform, som via samarbejde med en masse kvalitetskøkkener, kan tilbyde en masse forskellige koncepter til kunderne. Det betyder også, at du som kunde kan beskrive lige præcist, hvad det er for en mad, I kunne tænke jer, samt hvad jeres budget er. Ud fra disse ønsker finder frokostfirmaet de køkkener, der bedst matcher, samt indhenter tilbud. Du får tilbuddene tilsendt, og så skal du egentlig bare vælge den, der lyder mest tiltalende. Du er ikke forpligtet til at sige ja til noget, selvom tilbuddene er blevet afsendt. Det er også mulig at skifte køkken undervejs, hvis man skulle have lyst til at prøve noget andet. Her skriver Frokostordninger.dk dog selv, at de gerne vil sørge for, at I er så tilfredse, at I ikke ønsker at skifte.

Høj kundetilfredshed går igen og igen

Det, som Frokostordninger.dk (Frokostkonsulenten) i den grad har mestret, er god service. Kigger man på diverse anmeldelser på nettet, får de roser fra alle, der har anvendt dem som frokostfirma. Tilfredsheden ligger blandt andet i, at maden er i topkvalitet, at der altid bliver taget hånd om det, hvis der er problemer, og at dialogen er rigtig god. Tilliden og trygheden er vigtig for mange, og den får man, hvis man vælger frokostordninger.dk.

Derfor er det heller ikke mærkeligt, at de er den bedst ratede frokost på Trustpilot.

Hvad end jeres virksomhed leder efter en grøn frokost, en økologisk frokost, en traditionel dansk frokost, en amerikansk inspireret, smørrebrød eller sandwiches eller noget helt andet, sørger Frokostordninger.dk for maden. De har allerede over 250 virksomheder på samvittigheden – 250 virksomheder, som er meget tilfredse. Så hvis du vil have et firma, der har den fornødne brancheerfaring, de gode samarbejdskøkkener og en service, der er helt i top, har du fundet det rette frokostfirma.