Har du ømme led og muskler? Prøv Wellvita allerede i dag

Wellvita_Preben Elkjær

En øm krop kan afhjælpes med Wellvita. Jo ældre man bliver, jo mere slidt bliver kroppen, og derfor er det naturligt, at man oplever ømhed og stivhed i led og muskler, når man bevæger sig. Artroform er lavet til netop at modvirke de tendenser. Ved at tage en tablet dagligt kan man bibeholde et sundt og aktivt liv, hvor man bevæger sig frit og ubesværet – præcis som da man var yngre.

Artroform fra Wellvita – naturens egne ingredienser

Wellvita er kendt for at lave produkter, der indeholder naturlige produkter. Der fokuseres på at sammensætte naturens egne ingredienser til løsninger, der hjælper mænd og kvinder i deres hverdag. Det kan nemlig være hårdt for hele kroppen at foretage de samme bevægelser dag ud og dag ind. Og på et tidspunkt kan man få brug for hjælp. Med Artroform fra Wellvita kombinerer man blandt andet

  • Ekstrakt af gurkemejerodstok
  • Ekstrakt af ingefærrodstok

… til at vedligeholde ens aktive liv uden stive led og formindsket bevægelighed. En af de personer, der har brugt Wellvita og nydt godt af helsemidlets naturlige indholdsstoffer, er Preben Elkjær. Preben Elkjær fortæller, at et aktivt liv som fodboldspiller kan give store ledproblemer og muskelstivhed senere hen i livet.

Wellvita_Preben Elkjær

Det hæmmer ens bevægelighed efter en karriere med en masse fysisk aktivitet. Men med det nye middel fra Wellvita, Artroform, vedligeholder han led og muskler, og han kan fortsat have et aktivt liv efter højdepunkterne fra fodbold. Han spiller blandt andet golf ubesværet og cykler i det italienske bjerge. Livskvaliteten er med andre ord helt i top, når kroppen føles sund og rask.

Ledproblemer kan forekomme hos alle – uanset alder eller aktivitetsniveau

Flere og flere døjer med kropsproblemer, hvad enten det er hold i nakken, ømme knæ eller rygproblemer. Nogle undersøgelser anslår, at det er helt op til 700.000 danskere. Selv personer, der er midt i tyverne kan opleve ledproblemer, hvis de sidder forkert på kontorstolen eller bevæger sig uhensigtsmæssigt i hverdagen. Artroform og andre produkter fra Wellvita kan derfor også benyttes af yngre personer, der oplever disse problemer i dagligdagen. Lige meget om du er 20 eller 50+ kan helsemidlet hjælpe kroppen, hvis du oplever

  • Problemer med ledbrusk
  • Problemer med knogler
  • Problemer med muskler

Morgenstivhed, ømme knæ og led behøver ikke være en del af ens hverdag. Få bedre livskvalitet i dag med Artroform fra Wellvita.