Wellvita sætter fokus på danskernes sundhed

Danskerne lider af mange helbredsproblemer: søvnmangel, overvægt og ømme led er bare nogle af de få ting, vi lider af jo ældre vi bliver. Men der er heldigvis hjælp at hente – og hjælpen kommer fra naturen! Med Wellvitas helse- og naturprodukter kan du imødekomme og fjerne sundhedsrelaterede problemer, der er kommet med alderen

Mange mennesker føler, at kroppen ikke helt følger med jo ældre man bliver. Man oplever skavanker med knæene, sover mindre og kan generelt set ikke bevæge sig som man kunne i ”sine unge dage”. Men det skal være slut. Wellvita har udviklet en række naturprodukter, der får dig tilbage i topform – hvad enten du lider af ømhed, humørsvinger eller andre skavanker.

Wellvita er udviklet af naturens egne produkter

Et af de områder, der adskiller Wellvita fra andre producenter, er, alle produkter er produceret ud fra en naturlig tankegang. Det skal være naturens egne produkter, der heler og lindrer. Derfor anvendes naturplanter, urter og olier, der kommer fra skov, mark eller andre af naturens områder. Nogle af de mest populære og naturbaserede produkter er

  • Tempozil
  • Venolet
  • Revadol

De tre produkter, der hjælper mod henholdsvis hukommelse, blodomløb og smertelindring, er yderst populære blandt personer over 45 år. De sælges både her og til udlandet.

Og produkterne kan være med til at nedbringe helbredsproblemer, når man bliver ældre. Det sker nemlig ofte, at med alderen kommer der også høre-, spise- og bevægelsesproblemer – Men det er alt sammen noget, der kan afhjælpes med Wellvita.

Kontakt

Vil du høre mere om virksomheden kan du klikke ind på hjemmesiden eller besøge dem på de sociale medier. Du kan også melde dig til at modtage deres nyhedsbrev, som udkommer en gang om ugen og sætter fokus på nye tiltag inden for helsebranchen.