Wellvita sætter fokus på danskernes sundhed

Danskerne lider af mange helbredsproblemer: søvnmangel, overvægt og ømme led er bare nogle af de få ting, vi lider af jo ældre vi bliver. Men der er heldigvis hjælp at hente – og hjælpen kommer fra naturen! Med Wellvitas helse- og naturprodukter kan du imødekomme og fjerne sundhedsrelaterede problemer, der er kommet med alderen Læs videre “Wellvita sætter fokus på danskernes sundhed”

Holmegaardshuset samler stumperne, mens politikerne knuser fællesskabet

Holmegaardshuset ser smerten og utrygheden hos socialt udsatte hver dag. Flere danskere gør brug af kommunernes tilbud, hvilket presser opholdsstederne til det yderste. Alligevel får området ikke tilført flere ressourcer af politikerne. I sidste ende kan det være forskellen på liv og død, lyder kritikken

Læs videre “Holmegaardshuset samler stumperne, mens politikerne knuser fællesskabet”

Lær at aflæse kropsprog & kommunikere med din modtager

Der er mange elementer på en arbejdsplads som er med til at få den til at fungere. Et af de mest primære og basale ting som kan gøre en forskel er kommunikation og kropssprog.

I en tidlig alder af mennesket udvikling benyttede vi os primært af at gestikulere, bruge fagter og kropssprog, til at forstå hinanden. I dag består vores kommunikation af 50% verbal-kommunikation og 50% nonverbal kommunikation.

Læs videre “Lær at aflæse kropsprog & kommunikere med din modtager”

Kontakt denne bedemand i København, hvis der sker et dødsfald i familien

Døden er en naturlig del af livet, men det er alligevel hårdt, når tiden kommer, hvor vi skal sige farvel til nogen. Især hvis det er i vores nærmeste familie, at der sker et dødsfald, vil man altid gå en hård tid i møde. Med hjælp fra en bedemand i København kan det dog blive lidt nemmere at komme gennem perioden. Læs videre “Kontakt denne bedemand i København, hvis der sker et dødsfald i familien”

Få styr på økonomien, før du køber drømmehuset

Husmarkedet kan være en sand ulv i fåreklæder. Der er nemlig mange fejl, man kan begå, når man får øje på drømmeboligen. Men forbereder du dig godt, og har du gjort dig fornuftige overvejelser om budget, størrelse og beliggenhed kan du sikre dig dit drømmehus til færre penge.

Læs videre “Få styr på økonomien, før du køber drømmehuset”

Med et adgangskontrol system holder man uvedkommende ude

Det er vigtigt, at man kan styre, hvem der kommer og går. Det gælder ikke mindst i en virksomhed. I virksomhedens lokaler og/eller bygninger vil man ofte have ting og informationer opbevaret, som helst ikke skal falde i de forkerte hænder. Ved hjælp af et adgangskontrol system er det nemt at styre, hvem der har adgang, og hvem der ikke har. Læs videre “Med et adgangskontrol system holder man uvedkommende ude”

Tænker du på at låne penge? Sælg din bil med tilbagekøb i stedet

Her i juletiden sker det nok for de fleste af os, at budgettet kommer til at være lidt stramt. Sådan går det, når man gerne vil give både familie og venner de flotte og dyre gaver, som man synes, de fortjener. Derfor er det også en tid, hvor mange vælger og låne penge. Læs videre “Tænker du på at låne penge? Sælg din bil med tilbagekøb i stedet”