Med et adgangskontrol system holder man uvedkommende ude

Adgangskontrol

Det er vigtigt, at man kan styre, hvem der kommer og går. Det gælder ikke mindst i en virksomhed. I virksomhedens lokaler og/eller bygninger vil man ofte have ting og informationer opbevaret, som helst ikke skal falde i de forkerte hænder. Ved hjælp af et adgangskontrol system er det nemt at styre, hvem der har adgang, og hvem der ikke har. Og i modsætning til et traditionelt låsesystem er det også ganske simpelt at tilføje nye brugere og fjerne gamle. Derfor er et adgangskontrol system et oplagt valg til den virksomhed, der gerne vil øge sikkerheden og trygheden i virksomheden, samtidig med at der er fokus på en simpel og brugervenlig løsning. Når man har adgangskontrol med brik, er det nemlig langt nemmere at styre end med traditionelle nøgler. Det er derfor en løsning, der er velegnet til mange typer af virksomheder.

Traditionelle låsesystemer kan give problemer

Måske tænker man: Hvad er der galt med de traditionelle låsesystemer? Systemet kræver, at alle har en nøgle. Uanset størrelsen på virksomheden er det næsten garanteret, at der på et eller andet tidspunkt er en, der taber, glemmer eller på anden vis mister sine nøgler. I det øjeblik er låsesystemet straks mindre sikkert. Selvom sandsynligheden er lille, kan man nemlig aldrig vide, om den ene nøgle falder i de forkerte hænder. Enten må man leve med, at systemet ikke er så sikkert, som man kunne tænke sig. Ellers må man bruge de penge og det tid, det kræver at få installeret et helt nyt system. For at undgå denne problemstilling er der i dag mange virksomheder, der i stedet vælger et elektronisk system med adgangskontrol.

Adgangskontrol giver mange muligheder

En af de helt store fordele ved adgangskontrol systemer er, at der er mange muligheder. Man kan selv skræddersy systemet, så det passer perfekt til den enkelte virksomheds behov. Ofte er der tale om adgangskontrol med brik, hvor man bruger en lille brik med chip til at låse sig ind. Denne chip kan også have andre funktioner som fx køb i kantinen. På den måde får man et system, der er langt mere brugervenligt, end hvis man skulle bruge en almindelig nøgle. Adgangskontrol giver også mulighed for at se, hvem der kommer og går. Det giver en ekstra dimension af både tryghed og sikkerhed for dem, der har deres daglige gang i virksomhedens bygninger og lokaler.

En kombination af systemer kan være det oplagte valg

Adgangskontrol giver også den fordel, at det kan kombineres med et traditionelt låsesystem. Hvis man foretrækker at have mekaniske låse på nogle af dørene, fx til de personlige kontorer, kan man sagtens det. På den måde kan man selv skræddersy sin løsning, sådan som man ønsker det. En låsesmed kan hjælpe med at sammensætte det rigtige adgangskontrol system. En låsesmed vil nemlig have kendskab til de forskellige muligheder. Eksempelvis er KeyPartner en låsesmed i København, der har stor erfaring inden for netop adgangskontrol systemer. De forhandler selv mange af produkterne, hvilket gør dem til det oplagte valg, hvis du gerne vil have hjælp til at finde den helt rigtige løsning med adgangskontrol.

En låsesmed er din hjælper – fra start til slut

Når du kontakter en låsesmed som KeyPartner i København, får du hjælp til at finde det rigtige system med adgangskontrol. Samtidig kan en låsesmed også hjælpe dig med at installere og montere systemet i samtlige døre. Hvis du ønsker at få adgangskontrol i din virksomhed, er det altså et godt sted at starte at kontakte en låsesmed. Det sikrer, at du så let og gnidningsfrit som muligt kan gå fra dit tidligere system til et system med elektronisk adgangskontrol.