Dansk Boligforsikring er på Lånekassen – se hvad andre siger

Dansk Boligforsikring på Laanekassen

Dansk Boligforsikring er aktiv på Lånekassen, hvor danskere kan finde information om bank- forsikrings- og studielån. Læs om Danmarks største udbyder af ejerskifteforsikringer her.

Lånekassen er et nyt sted, hvor forvirrede danskere kan finde hoved og hale i lånetyper. Man kan blandt andet læse om realkreditlån eller forbrugslån, hvis man ønsker. Portalen har samlet langt de fleste banker, realkreditinstitutter og pensionsselskaber samt forsikringsselskaber ét sted, så du som bruger nemt kan finde lige det, du søger. Dansk Boligforsikring er blandt andet på portalen, hvor forsikringsselskabet får 5/5 stjerner.

Læs nyheder om Dansk Boligforsikring og prøv portalens låneberegnere

Dansk Boligforsikring bliver ofte omtalt på siden, der gerne vil hjælpe danske lånetagere med at få det helt rigtige lån. Det betyder blandt andet, at de har udviklet flere låneberegnere, der kan fortælle dig, hvor meget du kan låne til hvilken rente. Låneberegneren er tilgængelig for

  • Boliglån
  • Banklån
  • Realkreditlån
  • Forbrugslån

De forskellige beregnere er udviklet til at give forbrugeren et overblik over sine muligheder og udfordringer. Pt. Er det ikke en låneberegner for forsikringsselskaber – og dermed Dansk Boligforsikring – men det er under udvikling. Når du bruger beregneren får du følgende fakta

  • Det samlede beløb du skal betale
  • De samlede kreditomkostninger
  • Din betaling første måned

Prøv låneberegneren i dag og bliv klogere på dine muligheder.

Læg et budget – nemt og hurtigt

På Lånekassen, hvor blandt andet Dansk Boligforsikring er beskrevet, kan du også lægge et budget over din privatøkonomi. Det er en god og nem måde at få et overblik over sin pengesituation. Her kan du se, hvor mange udgifter, du har, hvor meget du tjener samt differencen. Klik ind på lånekassen.dk og se, hvordan du kan få råd til lige netop det, du står og ønsker dig.

Du kan også læse mere om Dansk Boligforskring her.