PLICO – garanti for smukke web-løsninger

plico

Skal du have lavet ny hjemmeside? Og skal du den se godt ud og være blikfang for alle besøgende? Så bør du vælge den rette løsning og udbyder.

Skal du have kunder i biksen, er det bestemt ikke ligegyldigt, hvilket signal du som virksomhed sender. Din hjemmeside skal være en direkte forlængelse af dit brand. Derfor skal du tænke dig grundigt om, hvad dit website skal fortælle, og hvordan, så den historie, der fortælles på dit website, er den samme historie, som du vil fortælle med dit brand.

Kundetilfredshed alfa omega

Det kræver det helt rette webbureau at løse den opgave, det er at forstå dit behov og omsætte det til en smuk og funktionel hjemmeside, der udstråler nøjagtig det, du ønsker. Det kan lyde banalt, men det kræver et webbureau, der kan finde ud af at sætte sig ned og lytte – til dit behov. Og kun dit behov. For det er i sidste ende det, det handler om. At skabe noget, der tilfredsstiller kunden, at eksekvere det, som kunden har inde i sit hoved, så det får en krop og en form, som er lige så flot som det, du har forestillet dig.

Er du som kunde ikke tilfreds, vil dine kunder nok heller ikke være tilfredse, når de besøger din hjemmeside. For hvis der er nogen, der har fingeren på pulsen i forhold til, hvad dine kunder foretrækker, er det dig og din virksomhed. Så meget desto vigtigere er det, at du er tilfreds med det, dit webbureau leverer, så du er garanteret besøgende og konverteringer.

PLICO – en oplagt samarbejdspartner

Webbureauet PLICO – med base i Aarhus – er et bureau, der kan deres kram og ved, hvordan man gør kunden glad. I deres løsninger lægger de vægt på funktionalitet og design – ja, smukke hjemmesider er deres ekspertise.

Herunder ses et lille udsnit af PLICOs hjemmesideløsninger. Som det fremgår, er det flotte og simple design i fokus:

plicoEr du interesseret i at blive klogere på, hvordan PLICO evt. kan hjælpe dig og din virksomhed til en smuk hjemmesideløsning, så læs mere om firmaet her: