Tænker du på at låne penge? Sælg din bil med tilbagekøb i stedet

Sælg din bil

Her i juletiden sker det nok for de fleste af os, at budgettet kommer til at være lidt stramt. Sådan går det, når man gerne vil give både familie og venner de flotte og dyre gaver, som man synes, de fortjener. Derfor er det også en tid, hvor mange vælger og låne penge. Jeg har aldrig prøvet at låne penge, men jeg ved, at du kan sælge din bil med tilbagekøb. Det har jeg nemlig gjort, når jeg har manglet penge. Du kan sælge din bil med tilbagekøb, når du har brug for flere penge mellem hænderne. Det er både hurtigere og nemmere end det lyder. Derudover betyder det også meget for mig, at man ikke behøver være bange for en masse skjulte gebyrer og andet, der kan stå med småt. Når du vælger at sælge din bil med tilbagekøb får du mange fordele sammenlignet med et almindeligt lån.

Sælg bil med tilbagekøb og få penge – hvordan?

Lad mig forklare, hvordan det hele fungerer. Jeg oplever meget skepsis, når jeg siger, at du kan sælge din bil med tilbagekøb og få penge på din konto. Men det er faktisk et meget simpelt princip, som sikrer dig, at du ikke løber tør for penge i juleperioden. Der sker simpelthen det, at du sælger din bil til Pantialt.dk. Når aftalen bliver indgået, fastlægges det også, hvornår og til hvor meget bilen kan købes tilbage. Måske tænker du – jeg kan ikke sælge min bil, for jeg er afhængig af den. Men vælger du at sælge din bil med tilbagekøb, lejer du den i perioden mellem salg og tilbagekøb. Derfor kan du sagtens bruge løsningen med at sælge din bil og blive ved at køre i den, som du plejer.

Det er nemt at ansøge

Det at låne penge kan sommetider være lidt besværligt. Når du vælger at sælge din bil, får du også den fordel, at det er ganske simpelt at ansøge og få aftalen igennem. Du kan sende en ansøgning om at sælge din bil via internettet, så det hele kan klares hjemmefra. Her vedhæfter du information om og billeder af din bil. Derefter får du et bud på, hvor meget du kan forvente at få udbetalt, hvis du vælger at sælge din bil. Takker du ja til tilbuddet, skal der et syn til, inden du kan sælge din bil. Hvis bilen bliver godkendt i synet, kan aftalen gå igennem.

Hvis du mangler penge…

Det kan jo ske for alle, at budgettet er presset. Det kan være pga. julegaver, at det viser sig at være en god idé at sælge din bil med tilbagekøb, men det kan også være mange andre ting. Uanset hvad vil jeg ikke råde dig til at tage et kviklån – det er simpelthen for risikabelt. I stedet siger jeg: Sælg din bil med tilbagekøb og få penge, uden at du tager en chance. Det at sælge din bil er i hvert fald den løsning, jeg ville vælge, hvis jeg fik brug for ekstra penge mellem hænderne.