Acubiz er det oplagte system til nem og hurtig rejseafregning

Rejseafregning

Rejseafregning er noget, der bliver udført i de fleste virksomheder. Vores verden bliver hele tiden mere globaliseret, og hvis virksomheder virkelig skal have succes, kræver det derfor, at de kan samarbejde på tværs af landegrænser. Derfor gør flere virksomheder brug af forretningsrejser, og det medfører naturligvis noget rejseafregning. Rejseafregning er ikke en proces, som man kan komme helt uden om, men der er rig mulighed for at optimere den. Hvis man udfører rejseafregning på den gammeldags manér, er det ofte både tungt og tidskrævende arbejde med en masse papirer. Derfor kan det godt betale sig at digitalisere hele processen omkring rejseafregning, da det vil spare både papir, tid og besvær. Hvis man ønsker sig et smart system til rejseafregning, der gør det nemmere for begge parter, skal man se nærmere på Acubiz.

Hvad er Acubiz?

Acubiz er et expense management system, der er med til at optimere og strømline utallige processer i virksomheden. Det gælder ofte de tunge og tidskrævende processer, der hører til medarbejderudlæg. Eksempelvis i forbindelse med en rejse, skal medarbejderen ofte lægge ud for fx taxa og mad. Rejseafregning handler om, at disse penge skal føres tilbage til den enkelte medarbejder. Udføres rejseafregning på almindelig vis, kræver det, at man gemmer alle kvitteringer og tager dem med tilbage. Rejseafregning er derfor besværligt og tidskrævende for både medarbejder og regnskabsafdeling. Med Acubiz i baghånden kan det hele gøres ved hjælp af en app – derfor slipper man både for papirarbejde og tidsspilde. Acubiz er en utroligt brugervenlig og intuitiv app, som alle kan bruge. Samtidig kan man også arbejde i offline tilstand, så man kan klare sin rejseafregning på farten.

Spar tid – og dermed penge

Som sagt kan almindelig rejseafregning godt være en proces, der trækker tænder ud. Det er irriterende for både medarbejder, der skal gemme alle kvitteringer og tage dem med hjem, samt for regnskabsafdelingen, der skal få det hele til at gå op. Når man laver rejseafregning med papirer, kan det nemt ske, at der kommer fejl et sted i regnskabet. Er der først sket en fejl, er det utroligt tidskrævende at skulle finde den og rette den. Derfor er det ikke underligt, at man let kan komme til at bruge en masse tid på rejseafregning. Bruger man i stedet Acubiz til sin rejseafregning, kan man være sikker på at spare en masse tid. Her er man nemlig helt fri for papirer, hvilket er en stor lettelse for begge parter. Samtidig er det både hurtigt og nemt at klare rejseafregning via appen. Derfor kan man spare tid hos alle medarbejdere, der har med rejseafregning at gøre. Og da tid er penge i en virksomhed, kan man sagtens anse Acubiz som værende en investering.

Meget mere end bare rejseafregning

Acubiz er en app, der er udviklet til at gøre livet nemmere for virksomheder. Derfor kan appen optimere og strømline mange flere og andre processer end bare rejseafregning. Expense management handler nemlig også om mange andre medarbejderudlæg end bare rejseafregning. Da der i mange virksomheder bruges meget tid på rejseafregning, kan det godt betale sig alene af den grund at investere i Acubiz. Men appen kan også bruges til meget andet – eksempelvis tidsregistrering, kørselsregnskab og meget andet. Det er derfor et system, der gør, at man kan spare både tid og besvær på mange andre processer end bare rejseafregning. Da stort set alle i dag har en smartphone, er det også et system, der er nemt at implementere i mange slags virksomheder. Hvis man vil optimere sin rejseafregning og mange andre processer med kun én investering, så er det altså Acubiz, man skal se nærmere på.

Få demonstreret systemet

Det kan være svært at gennemskue de mange fordele ved et system som Acubiz, hvis man ikke har indgående kendskab til det. Men når man først forstår, hvordan systemet virker, kan det give mange fordele – i forbindelse med rejseafregning og meget andet. Derfor kan det godt betale sig at få en gratis gennemgang og demonstration af Acubiz, både i forbindelse med rejseafregning og de mange andre processer. Idet Acubiz-folkene gerne selv kommer ud til din virksomhed og demonstrerer, hvordan I kan nyde godt af systemet, er der ingen tid at spilde. Hvis I i virksomheden gerne vil spare tid og penge på rejseafregning, kan I med fordel tage kontakt allerede i dag.