Det perfekte sted at tage på sejlferie og nyde den danske natur

Sejlferie

Når vejret er godt, er der ikke noget bedre end den danske natur. Vi er i Danmark utrolige heldige at have så lang og meget kyst. Derfor er vores eget lille land det perfekte sted at tage på sejlferie. Især om sommeren kan man få en fantastisk sejlferie, der byder på mange oplevelser og dejlige minder. Hvis du er glad for havet og for at sejle, er det altså oplagt at bruge den næste ferie på havet. Tager man på sejlferie, kan man med fordel lægge vejen forbi Vejrø. Det er nemlig det perfekte sted at nyde både luksus, havet og ikke mindst uberørt dansk natur. Man kan roligt sige, at Vejrø er en lille perle, som ikke mange kender til – og en sejlferie er den perfekte måde at opleve det på.

Kender du til Vejrø?

Vejrø er en privatejet, dansk ø, der ligger syd for Sjælland. Da mange sejler her om sommeren, er det et oplagt sted at slå vejen forbi, hvis man er på sejlferie. På øen findes nemlig Vejrø luksus hotel og Vejrø marina, hvor man kan lægge til, når man er på sejlferie. Da øen er privatejet, er den bortset fra hotellet og havnen helt ubeboet og uberørt. Hvis man vil have mulighed for at nyde det bedste, den danske natur kan byde på på ens sejlferie, er Vejrø altså et sted, som man ikke kan komme udenfor. Naturen og den unikke beliggenhed gør, at der er noget at lave for alle. Det er også et rigtigt godt sted, hvis man har børn med på sin sejlferie. Vejrø Marina er altså det oplagte sted at lægge til, hvis man alligevel er på sejlferie syd for Sjælland.

Spis god mad og slap helt af på Vejrø luksus hotel

Der er noget helt særligt ved at være på sejlferie. Men nogle gange kan det også være rart at få fast land under fødderne og spise et måltid, der ikke er forberedt på båden. Man kan kombinere sin sejlferie med alt det, når man kommer forbi Vejrø. Her ligger nemlig hotellet, hvor man kan få en god seng at sove i eller et gourmet måltid, hvis det er det, man har brug for. Øen er et oplagt sted for en sejlferie, hvad enten man bare vil have et enkelt stop eller bruge lidt ekstra tid på øen. Der er masser at lave og hele øen at udforske, så man kan roligt lægge til på sin sejlferie uden at være bange for, at man kommer til at kede sig.

Sejlferie med stop i Vejrø Marina

Vejrø Marina har 85 anlagte bådpladser med både vand og el på broerne. Derfor kan du roligt lægge til på Vejrø, hvis du er på sejlferie. Der er desuden luksuriøse bad- og toiletfaciliteter tæt ved havnen, der kan være en luksus, hvis man har været på sejlferie i længere tid. Samtidig er der også mulighed for vaskemaskine og tørretumbler, udendørs grovkøkken samt tennisbane, petanquebane og mountainbikes til at komme rundt. Ønsker du lidt luksus på din sejlferie, er Vejrø Marina altså det helt rigtige sted at lægge til. Der er masser at lave for både børn og voksne – fx både borde og bænke med grill, fodboldmål, et sørøverlegeskib og meget mere.  Sidst men ikke mindst er der også Vejrø Restaurant, hvor man kan få et udsøgt måltid, hvis man vil kombinere sin sejlferie med en gourmet madoplevelse. Derfor bør du helt sikkert lægge et stop i Vejrø Marina ind i din sejlferie – det er garanteret, at det ikke er noget, du kommer til at fortryde.