Få den lækker indisk mad på Østerbro

Indisk mad Østerbro

Der er kommet en stigende madtrend i Danmark, hvor der er flere og flere der er interesseret i god mad af forskellig slags. Det er godt nyt for de forskellige gourmet restauranter, da der er flere mennesker, som gerne vil prøve det. I forlængelse af det ser man også, at der er kommet en større efterspørgsel på forskellig slags mad. Altså forstået som mad fra forskellige kulturer. Det har også givet anledning til en masse forskellige restauranter rundt omkring, som tilbyder mad fra forskellige lande og kontinenter. Der er eksempelvis en masse restauranter der tilbyder asiatisk mad. Indisk mad på Østerbro er også blevet populært, grundet gode restauranter. Hvis man vil have indisk mad på Østerbro, er der garanteret flere forskellige steder, som kan tilbyde en masse gode retter. En af de steder som tilbyder rigtig god indisk mad på Østerbro, er en restaurant der hedder Kashmir. De server lige præcis den slags indisk mad på Østerbro, som man kan forvente af en god og autentisk restaurant. Det er alle de klassiske retter som man kender fra Indien, som for eksempel den, måske, mest kendte ret Tikka Masala. Det er der sikkert mange der kender, og mange har sikkert også prøvet det, måske i en færdigret, i en pakke hvor man blot skal blande tingene sammen eller sågar prøvet at tilberede det helt fra bunden. Det har garanteret også smagt fint. Dog skal man ikke snyde sig selv for den rigtige oplevelse af autentisk indisk mad på Østerbro. Det ville være så ærgerligt ikke at besøge restauranten, hvis man er tilhænger og glad for den madkultur der eksisterer i Indien. Man må simpelthen ikke gå glip af deres autentiske og lækre version af indisk mad på Østerbro. Man får hurtigt følelsen af, at man er i Indien, når man smager deres gode mad. Man kan derfor få et lille getaway til Indien, uden at skulle forlade Danmark, men blot ved at bestille indisk mad på Østerbro.

Indisk mad på Østerbro til frokost

Skulle man være så privilegeret, at man har kontor eller arbejdsplads i København, kan man få den samme autentiske og smagsfyldte version af indisk mad på Østerbro til frokost. Det kan man da Kashmir, som er blandt andre er leverandør af indisk mad på Østerbro, tilbyder deres gode og autentiske retter til virksomheder i form af en frokostordning. Man kan derfor få alt mulig forskellig slags indisk mad på Østerbro, lige fra butter chicken til champ tandoori, hver eneste dag. De har endda valgt at udvide fra normalt indisk mad på Østerbro, og tilføjet visse retter med et mere skandinavisk indtryk. Man kan derfor få nye smagsoplevelser som udvider sig fra normalt indisk mad på Østerbro, og derved tilegne sig selv nye kulinariske oplevelser.

Står man og skal holde en større fest i København eller Storkøbenhavn, er der også mulighed for, at man kan få indisk mad fra Østerbro, til den fest. Hos Kashmir tilbyder de nemlig også catering, så man ikke skal tænke på maden til festen, men blot kan koncentrere sig om at have en god fest og tage sig af sine gæster. Det giver en anden frihed, når man som vært ikke skal tænke på at lave mad og sørge for alt til en fest, men blot kan nyde øjeblikket.

Nogen har måske deres bange anelser, når man snakker om indiske restauranter og indisk mad. Det skyldes formentlig, at de har set små beskidte restauranter og dømmer derfor dem alle. Det er dog mere en myte, end det er sandheden. Kashmir er i hvert fald langt fra den fordom. De er en af de pionererne for indisk mad i Danmark, da de blev grundlagt for over 35 år siden, var de en af de første i Danmark, og de har ikke set sig tilbage siden. Man kan derfor trygt regne med, at deres restaurant er et besøg værd, med deres lange erfaring og mange gode retter. Hvis man gerne vil vide mere om Kashmir og deres mange forskellige retter, kan man gå ind på deres hjemmeside, hvor der står meget mere om hvad de tilbyder. Derinde kan man også booke bord, læse anmeldelser eller sågar bestille take away. Det er derfor en god idé at besøge deres side, hvis det har den mindste interesse.