Indisk takeaway i København

Der bor omkring en milliard mennesker i Indien, som dermed er et af verdens mest folkerigeste lande. Faktisk er det kun Kina, der overgår
Indien på befolkningstal. Alene af den grund er det ikke underligt at indbyggerne i København, har adopteret lidt af den indiske kultur. Det er blandt andet indisk mad og takeaway, der har fundet vej til de københavnske hjem.

Den indiske madkultur er spækket med krydderier og fuld af smagfulde oplevelser. Så når man bestiller indisk takeaway i København eller hvilket som helst andet sted i Danmark, kan man

forvente sig en lækker smagsoplevelse, der ligger langt fra den danske madkultur.

Shopping på indisk

Hvis man er en dygtig kok, eller blot har en god sans for madlavning, findes der selvfølgelig alternativer til indisk takeaway i København. Man kan nemlig finde flere indiske basarer rundt i byen. Her vil man kunne købe næsten alle ingredienserne til de forskellige populære indiske retterindisk takeaway københan. Så ved at handle her, kan man imponere sine gæster ved at invitere på spændende orientalsk mad.

Alt efter hvor meget man vil gøre ud af aftenen, vil man kunne undersøge forskellige fakta omkring landet og indernes madkultur. Dermed vil man kunne brillere lidt ekstra.

Efter maden kan man servere Chai-te sammen med desserten. Det er de færreste der ved, at Chai-te faktisk er en indisk opfindelse. Teen laves af krydderier som kanel, kardemomme, nelliker, ingefær, anis, peber og laurbærblade. Men teen laves i mange andre forskellige varianter hvor for eksempel æble og appelsin indgår.

Er man ikke til klassisk te, vil man kunne komme 50% mælk i og lidt sødemiddel og kalde den for Chai chino, eller som vi i Danmark ville kalde en Chai latte

Indisk takeaway i København efter din smag

Er man typen der ikke kan koge et æg, er det nok en bedre idé at købe
maden ude. Der er nemlig mange udbydere af indisk takeaway i København, så der er noget til enhver smag. Selvom pizza stadig er Københavnernes absolut foretrukne takeaway, vinder indisk takeaway faktisk mere og mere frem. Uanset hvilken del af byen man slår op på søgemaskinen Google, vil man kunne finde adskillige køkkener, der er klar til at levere god mad inspireret af den indiske kultur.

Så hvis man en dag skulle befinde sig i centrum af København og have lyst til indisk takeaway, har man altså 15 forskellige muligheder i en radius af to kilometer.