Lækker og frisk frokost på arbejdpladsen kommer alle til gode

Frokost

Vi kender alle sammen det, med at man har travlt i hverdagen. Der er en masse ting, som man ikke kan nå, fordi der er andre ting, der kræver ens opmærksomhed. Hvis man kan undgå at bruge ekstra tid på noget, man ikke gider, så er det derfor en stor fordel. Og derfor er der mange, der foretrækker en frokostordning på arbejdspladsen frem for madpakken. Ikke alene er madpakken langt mindre lækker og frisk, end det er tilfældet med nylavet mad, men det tager også ekstra tid i hverdagen. Skal man hver aften stå og smøre madpakke til børnene og sig selv, kan det hurtigt tage en anseelig mængde tid. Ikke mindst fordi det er noget, der skal gøres dag efter dag. At servere god frokost på arbejdspladsen giver mange fordele til både medarbejder og virksomheden som helhed.

Madpakken er på vej ud

Der er flere og flere virksomheder, der tilbyder en lækker og frisklavet frokost til deres ansatte. Faktisk så mange, at det i dag næsten er et krav fra mange af medarbejdernes side. Er man først gået væk fra at skulle stå og smøre leverpostejmadder aftenen inden eller om morgenen, er det svært at skulle vænne sig til tanken om at gå tilbage til det. Det er derfor en vigtig medarbejdergode, når man som virksomhed tilbyder lækker frokost til de ansatte. Der er nemlig mange gode grunde til, at madpakken er på vej ud, og den gode frokost på arbejdspladsen er på vej ind. Og der er intet, der tyder på, at det kommer til at gå den anden vej igen. Vil man som virksomhed være med på bølgen og ikke risikere at miste medarbejdere på det, må man derfor sørge for en god frokost på arbejdet.

Frokost er også en social ting

En lækker frokost er ikke kun noget, der kommer den enkelte medarbejder til gode. Det er også noget, der kan mærkes på fællesskabet som helhed, når alle spiser frokost sammen. Tidligere var det fristende at blive foran computeren og arbejde, mens man spiste sin madpakke. Havde man ikke madpakke med, måtte man mange gange gå ud i byen for at købe noget. Ikke alene er det dyrt i længden, men det er også noget, der går hårdt ud over det sociale. Frokostpausen er nemlig det eneste tidspunkt, hvor man som kolleger har muligheden for at snakke sammen, uden at det hele skal gå op i arbejde. Hvis man er adskilt eller sidder for sig selv, er det derfor kun i arbejdsøjemed, at man kommer til at tale med sine kolleger. Og sammenhold er noget, der virkelig gør en forskel på arbejdspladsen.

Sammenhold giver gladere og mere produktive medarbejdere

Når vi har noget at fejre, eller vi blot på almindelig vis mødes med familie og venner, er der næsten altid mad involveret. Frokost er derfor også en social ting, fordi man holder en pause sammen og kan snakke, mens man spiser. Hvis man serverer en god frokost på arbejdspladsen, er der større sandsynlighed for, at de ansatte sætter sig sammen og spiser. Og her behøver de ikke snakke om kunder og timer, men kan også vende privatlivets mange facetter. Det er noget, der giver et tættere og stærkere bånd blandt de ansatte. Og hvis der generelt er en god stemning blandt kollegerne på kontoret, vil det give et langt bedre arbejdsmiljø. At servere god frokost for medarbejderne kan derfor også være en investering for virksomheden, da det i sidste ende kan føre til en øget produktivitet.

Men hvordan stiller man alle tilfredse?

Hvad er ”god frokost”? Det er der mange forskellige svar på. Og der er stor chance for, at det ikke er alle på kontoret, der kan blive enige om, hvad de gerne vil have at spise til frokost. Derfor kan det som virksomhed være svært at komme op med en løsning omkring frokost, der stiller alle tilfredse. Men mange gange handler det om at vælge en ordning med frokost, hvor der er meget forskelligt at vælge imellem. Kun på den måde kan man sikre, at der er noget til enhver smag. Heldigvis er der i dag masser af frokostordninger, hvor man får en masse blandet. Det sikrer, at alle vil være tilfredse med den frokost, der bliver serveret i virksomheden.

Vælg en frokostordning med mange muligheder

Fordi der i dag er mange virksomheder, der sørger for frokost til deres ansatte, er der også mange frokostordninger at vælge imellem. En af dem er frokost.dk. Det særlige ved frokost.dk er dog, at selvom du kun har én samlet frokostordning, kan du vælge imellem mange forskellige leverandører. Hvad enten du ønsker asiatisk, amerikansk eller dansk inspireret frokost, kan du vælge at få det. Det er også muligt at lave en fleksibel løsning, hvor man fx skifter hver uge eller hver 14. dag. Det er den oplagte måde at sikre, at der er noget på frokostbordet, som alle synes om. Det er også godt med noget afveksling, da det kan være, man kommer til at prøve nye ting, som man ikke engang vidste, man var vild med. Hvis man vil være sikret frisklavet, lækker og ikke mindst varieret frokost, er det altså en mulighed, der er værd at se nærmere på.

Hvad med en sund frokostordning?

I disse år er der stort fokus på sundhed. Det er en ting, der begynder at fylde meget i mange danskeres liv. Og det gælder ikke kun i forhold til motion, men i særdeleshed også i forhold til kosten. Derfor er der mange virksomheder, der oplever en efterspørgsel på sund mad til frokost. Også det er der rig mulighed for at vælge med frokost.dk. De har nemlig deres ordning firmasund, der er sammensat med sundheden i højsædet. Ikke alene følger menuen Fødevarestyrelsens officielle kostråd, men den er også blevet godkendt af en klinisk diætist. Hvis man ønsker sig en sund frokost hver dag, er det altså et valg, der er værd at overveje.

Kvalitet og fleksibilitet i højsædet

Uanset hvad du vælger af frokost, kan du med frokost.dk altid være sikker på to ting. Det første er, at maden er frisklavet og altid i højeste kvalitet. Der bruges udelukkende gode råvarer, der sikrer det endelige resultat. Det andet er, at du får en frokostordning, der er utroligt fleksibel. Hvis der pludselig sker en ændring i antal af medarbejdere, eller man måske får brug for helt at aflyse frokosten en dag, skal man bare kontakte frokost.dk. De sætter nemlig kunderne øverst, og det er noget, der kan mærkes. Hvis man ønsker en god, lækker og varieret frokost, uden at man skal gå på kompromis med hverken fleksibilitet eller kvalitet, er det altså det oplagte valg.