Voksende marked for indisk takeaway i København

En undersøgelse udarbejdet af Eniro A/S viser, at pizza er folks ubetinget favoritspise, når det kommer til takeaway i København. Men det er ikke kun pizza, der bliver bestilt som takeaway.

Flere og flere nicher springer frem i branchen, og tager dermed del i det voksende marked, hvor burgere, grillmad og sushi ligger solidt placeret efter pizzaen. Palæo, rawfood og mad fra forskellige lande og kulturer springer frem på listen over mest bestilte takeaway typer, men nu melder indisk takeaway i København sig også på banen.’

indisk takeaway københan

Restaurant satser på indisk takeaway i København

Samme undersøgelse viser, at 48% af københavnerne bestiller takeaway online. Det er denne gruppe mennesker, som en indisk restaurant i København satser stort på. Sammenlignet med pizza er indisk takeaway en niche på markedet, men skræmmer ikke den indiske restaurant, Punjab, fra at tage kampen op mod giganterne.

Fra adressen i Valby kan Punjab både invitere på en autentisk indisk restaurantoplevelse, men sender også indisk takeaway afsted til københavnere, der ønsker at nyde maden hjemmefra.

Dermed virker det til, at den indiske restaurantejer har anerkendt det faktum, at mange mennesker i dag lever i en travl hverdag, hvor aftensmaden skal klares hurtigt, så man kan få mest muligt ud af døgnets 24 timer.

Just-eat er virksomheden, der står for selve udbringningen af indisk takeaway fra restauranten til de sultne beboere i København.

Just-eat må antages at være et nemt valg af leverandør af udbringningstjenesten, da de har den største online bestillingsplatform i Danmark. I København er det muligt, at få leveret mad fra udvalgte restauranter og madsteder, på alle tidspunkter af døgnet. Virksomheden dækker desuden alle grene af landet, så sultne borgere kan få leveret mad til døren fra Åbybro til Karlslunde. Leveringen af indisk takeaway i København er dermed i gode hænder hos restaurant Punjab.