Christian Betting leverer økonomiske gevinster på en grøn baggrund

Vind-, bølge- og solenergi vinder frem i hele verden. En grøn og miljøbevidst profil er tillokkende for mange virksomheder, der ser en stor brandingværdi i omstillingen – men de færreste beslutningstagere ved, at grønne løsninger ofte finder vej helt ned til virksomhedens kistebund.

Læs videre “Christian Betting leverer økonomiske gevinster på en grøn baggrund”

Meabco: Biotech-firma, der leverer nyheder inden for kræftforskning

Meabco er et dansk bioteknologisk firma, der forsker i og udvikler kræftbehandling med minimale bivirkninger. Helt konkret er Meabco i gang med at udvikle to banebrydende kræftbehandlings-produkter, nemlig BP-C1 og BP-C2. Begge præparater har potentiale til at ændre på den måde, hvorpå kræft behandles i dag, og firmaets plan er at kommercialisere de to kræftterapiformer over de kommende år. Læs videre “Meabco: Biotech-firma, der leverer nyheder inden for kræftforskning”

Bilagshåndtering på mobilen sparer tid og besvær i virksomheden

I de fleste virksomheder sidder der en regnskabsafdeling, der blandt andet skal holde styr på medarbejderudlæg og bilagshåndtering. I forbindelse med eksempelvis forretningsrejser eller kørselsregnskab skal der ske en form for bilagshåndtering, så medarbejderen ikke kommer til at betale for noget, som egentlig er virksomhedens udgift. Læs videre “Bilagshåndtering på mobilen sparer tid og besvær i virksomheden”

En bedemand på Frederiksberg står ved din side i en hård tid

Er der sket et dødsfald i den nærmeste familie? Uanset om det kommer pludseligt eller som følge af et længere sygdomsforløb, er døden aldrig helt nem at have med at gøre. Selvom man føler, man er forberedt på livets ende, er det altid hårdt at miste en af dem, man holder af. Læs videre “En bedemand på Frederiksberg står ved din side i en hård tid”

Begravelses Service – Service med omsorg og empati.

Begravelses Service – en moderne servicevirksomhed der sætter fokus på omsorg og empati.

Debegravelses-service fleste ønsker ikke at skulle forholde sig til døden, men vi vil alle sammen, på et eller andet tidspunkt, blive nødt til at skulle se den i øjnene. Læs videre “Begravelses Service – Service med omsorg og empati.”