Bilagshåndtering på mobilen sparer tid og besvær i virksomheden

Bilagshåndtering

I de fleste virksomheder sidder der en regnskabsafdeling, der blandt andet skal holde styr på medarbejderudlæg og bilagshåndtering. I forbindelse med eksempelvis forretningsrejser eller kørselsregnskab skal der ske en form for bilagshåndtering, så medarbejderen ikke kommer til at betale for noget, som egentlig er virksomhedens udgift. Da det omhandler helt almindelige ting som kørsel, timer, rejser og lignende, skal man udføre en form for bilagshåndtering i stort set alle virksomheder. Derfor er Acubiz også et app-baseret system, der egner sig til firmaer på tværs af fag og brancher. Med Acubiz kan man nemlig spare en masse tid og besvær på den pågældende bilagshåndtering. Når man sparer tid og laver færre fejl, kan det i sidste ende blive en besparelse, der kan ses på bundlinjen. Det kan derfor anses som en investering for virksomheder at sørge for et system, der giver nemmere og mere sikker bilagshåndtering.

Optimer processerne med en app

Bilagshåndtering kan være en af de ting, der tager rigtig meget tid i virksomheden. Det er ofte tungt arbejde, hvor man skal sidde med bilag og skrive en masse tal ind. Hvis bilagshåndtering udføres i hånden, tager det ikke alene en masse tid. Det kan også hurtigt medføre en masse fejl, da man kommer til at sidde med en masse til. Og er der først sket fejl, kan det være utroligt besværligt at skulle finde den og rette den. Hvis man vil sikre sig både nem og smart bilagshåndtering, hvor der sker et minimum af fejl, bør man optimere sin proces ved hjælp af et smart system. Acubiz er en app, der er udviklet til at simplificere processen med netop bilagshåndtering. Ved hjælp af en app bliver det nemmere for både medarbejder og regnskabsafdeling at holde styr på bilagshåndtering og de forskellige udgifter. Samtidig gør appen det nemt at gøre det på farten, så bilagshåndtering ikke behøver kræve mere end 5 minutter af ens tid.

Acubiz er en populær app til bilagshåndtering

Der findes flere måder, hvorpå man kan optimere sin proces med bilagshåndtering og komme til at spare tid. Acubiz er dog et rigtigt godt valg, hvis man vil have et system, der fungerer og ikke mindst matcher ens behov. Systemet til bilagshåndtering er nemlig blevet gennemtestet af de 122.000 brugere, der hver dag bruger Acubiz systemet på mere end 32 forskellige sprog. Samtidig er Acubiz et system, der løbende bliver opdateret og tilpasset brugernes behov. Hvis du vil have et simpelt og smart system, der kan gøre bilagshåndtering i virksomheden nemmere og fejlfrit, er det derfor et godt valg. Med et appbaseret system som Acubiz er man nemlig helt fri for kvitteringer i forbindelse med bilagshåndtering, og samtidig kan man nemt finde alle de tal, man skal bruge, i systemet.

Få en demonstration af systemet

Alle systemer virker indviklede, når man ikke kender til dem. Derfor kan det være svært at vurdere, hvilket der er det bedste til bilagshåndtering i virksomheden. Dog er der ingen grund til at give op, for et nyt og smart system til bilagshåndtering kan medføre, at man sparer både tid og penge. Hvis man overvejer at investere i Acubiz som ens system til bilagshåndtering, kan man få en uforpligtende demonstration af systemet ved at booke et møde med Acubiz. Det giver en bedre idé om, hvordan systemet fungerer, og hvorfor det er så godt til netop bilagshåndtering. Det er altså et godt sted at starte, hvis man som virksomhed vil spare mere tid ved at optimere processerne inden for bilagshåndtering. Hvis man har spørgsmål, kan man også vælge at læse mere om bilagshåndtering på deres hjemmeside eller kontakte dem direkte og høre mere om, hvordan systemet kan hjælpe en til bedre og hurtigere bilagshåndtering.