Christian Betting leverer økonomiske gevinster på en grøn baggrund

Vind-, bølge- og solenergi vinder frem i hele verden. En grøn og miljøbevidst profil er tillokkende for mange virksomheder, der ser en stor brandingværdi i omstillingen – men de færreste beslutningstagere ved, at grønne løsninger ofte finder vej helt ned til virksomhedens kistebund.

Arla, FLS Smidth og andre store danske virksomheder kender alt til værdien af bæredygtige løsninger, miljøskånsomme produkter og grønne virksomhedsprofiler. Men de færreste – både forbrugere og virksomhedsejere – ved, at grønne tiltag også resulterer i økonomiske gevinster. Foruden brandingens værdi, som ofte er svær at definere, kan solenergi producere tilsvarende eller mere strøm til virksomheder for færre penge. Christian Betting, der har startet Lighthouse Energy DMCC i 2009, fortæller, at potentialet hos solceller er uudnyttet

”Solceller kan generere strøm på samme vis som traditionelle metoder. Det handler om at have de rigtige paneler vendt korrekt mod solen, som er en brændende energikilde, der – modsat olie og naturgas – ikke har en udløbsdato. I øjeblikket er Mellemøsten, Afrika og andre solrige steder ideelle for virksomheder at opsætte og benytte solceller til deres energiforbrug – alt andet er penge ud af vinduet”, fortæller Christian Betting, der leverer bæredygtige energiløsninger til billigere priser end almindelige strømløsninger.

 

Solcelleanlæg vinder frem i hele verden

Afrika, Mellemøsten og også USA er godt i gang med at investere store summer i solcelleløsninger, der skal erstatte olie og naturgas over en længere periode. Christian Betting fortæller, at teknologien til at drive en økonomisk ansvarlig strømproduktion baseret på solenergi er tilstede i store dele af verden – og de områder, der endnu ikke kan udnytte muligheder, blot er få år fra at kunne udnytte kilden

”teknologien bliver bedre dag for dag. Lige nu kan store dele af verden benytte solenergi og opnå en grøn profil og en økonomisk gevinst, og resten er verden kan være med om få år. Det handler om at få øjnene op for potentialet, der ligger bogstavelig talt lige ude foran vinduet”, afslutter Christian Betting.

Hvis du er interesseret i at høre mere om solcelleløsninger, kan du kontakte Christian Betting på

Kommunikationsforumblog