Christoffer Balieu – blandt top 5 % på sin årgang

Christoffer Balieu

Christoffer Balieu er netop nyuddannet fra Westminster Business School med en udmærkelse, som viser, han var blandt de top 5 % af eleverne på hans årgang. Men det er blot begyndelsen, hvis man spørger Christoffer Balieu selv.

Efter at have studeret flere steder rundt i verden, blandt andet i Danmark og Dubai, blev Christoffer Balieu færdiguddannet i sommeren 2018 fra Westminster Business School. Han har udmærket sig Corporate Finance og drømmer om en karriere inden for M&A, som er køb og salg af virksomheder på et internationalt niveau. I øjeblikket arbejder Christoffer Balieu i London, hvor han har boet i en periode med sin familie. Tidligere har han resideret i Dubai, og han betragter det sandrige område som sit andet hjem.

Christoffer Balieu – Studiet har forberedt ham på et erhvervsliv i udlandet

Han har uddannet sig på fire topklasseskoler i England, Dubai og Danmark. Han har tilbragt flere af sine somre med studieophold, og han har været intern hos flere virksomheder under studietiden. En meget dedikeret og målrettet ung mand, der har ambitioner i livet. Nogle af de områder han gerne vil arbejde med er:

  • Værdiskabelse i virksomheder på lang sigt
  • Værdiskabelse i virksomheder på kort sigt
  • Køb og salg af virksomheder

Christoffer Balieu er på erhverv.org blevet omtalt som et ”målrettet person” – en beskrivelse, der er ganske passende. Med fine udmærkelser fra samtlige uddannelsesophold samt anbefalinger fra tidligere chefer, kan Christoffer Balieu glæde sig over, at flere bejlere står i kø for at tilføje ham til medarbejderstaben. Christoffer Balieu har dog allerede fundet sin næste arbejdsgiver men vil ikke afsløre noget endnu.

Læs mere på

Facebook

LinkedIn