Er du også træt af intim hårfjerning, så læs med her

Intim hårfjerning

I dag vil jeg tage fat i et af de lidt mere tabubelagte emner: Intim hårfjerning! Det er noget, vi sjældent taler om, men ikke desto mindre er det noget, som de fleste af os gør i større eller mindre grad. Ligesom der er mode med alt andet, er der nemlig også mode med kønsbehåringen. Og de seneste år har moden være, at der helst skal være så lidt af som muligt. Derfor er intim hårfjerning i højere grad kommet på dagsordenen, både hos mænd og kvinder. Kender man noget til intim hårfjerning, kender man også til de forskellige problemer, som processen kan forårsage. Hvis man ikke gør det på den rigtige måde, kan man nemlig ende op med knopper, irriteret hud og værst af alt, indgroede hår. Derfor kan det godt være det værd at se nærmere på de alternative metoder til intim hårfjerning.

Hårfjerning gennem historien

Vidste du, at hårfjerning er noget, som vi mennesker næsten stort set altid har beskæftiget os med? Helt tilbage til egypterne og grækernes tid er der fundet redskaber til bl.a. intim hårfjerning. Dengang var det en skarp sten som et primitivt billede på dagens barberskraber. Heldigvis er vores metoder blevet udviklet en del siden da. Men pointen er, at både almindelig og intim hårfjerning stort set altid har været en del af vores skønhedsrutine og intime pleje. Derfor er der ingen skam i intim hårfjerning. Og i dag er vores metoder heldigvis så veludviklede, at man kan få langt bedre resultater, end det var tilfældet tilbage i oldtiden.

Den klassiske barbering med skraber

Den hurtigste og mest udbredte måde at udføre intim hårfjerning er barberingen. Bevæbnet med skraber og eventuelt skum er der mange, der går i krig med hårene i de intime områder. Barbering er en forholdsvis billig og hurtig måde at fjerne hårene, ligesom den for det meste er helt smertefri. Dog er det også en kortvarig effekt, man får, når man bruger skraber til sin intime hårfjerning. Faktisk vil man kunne mærke hårene igen allerede 1-2 dage efter. Hvis man leder efter et mere permanent resultat med intim hårfjerning, så er skraberen altså et dårligt valg. Derudover kan skraberen også medføre mange problemer, da det irriterer huden en del. Hvis man udfører intim hårfjerning ved hjælp af skraber, kan man risikere både knopper, rifter og rødme – og det er ikke særlig fedt.

Voksen har taget over

Skraberen er måske billig og hurtig, men resultaterne er også derefter. Har man sensitiv hud, kan det være utroligt problematisk at udføre intim hårfjerning med skraber. Derfor kan det godt betale sig at se efter alternativer, fx voksen. Voksen er en populær løsning, når det gælder intim hårfjerning. Når man vokser sig i stedet for at barbere sig, river man hårene helt ud med hårsække. Derfor går der gerne 3-4 uger, før man har behov for intim hårfjerning igen. Derfor er voksen en god løsning, da den giver længerevarende resultater og mindre besvær. Dog er der en del smerte forbundet med voksning, og det er også en af de dyrere løsninger, når det kommer til intim hårfjerning.

Man kan også bruge en epilator

Ligesom man kan købe en barbermaskine, kan man også købe en epilator til intim hårfjerning. Princippet er egentlig det samme som voksen, idet man hiver hårene ud. I en epilator sidder der små pincetter, som hiver hårene ud. Det er dog en langvarig og smertefuld proces. Så selvom resultaterne varer længere end med skraberen, kan man spørge sig selv, om det er det værd. Især til intim hårfjerning kan en epilator vise sig at være et dårligt valg, da huden i de intime områder ofte er meget sart. Derfor er epilering et bedre valg til hårfjerning på fx ben og arme end til intim hårfjerning.

Hårfjerningscreme indeholder kemikalier

Hvis man er ude efter et mere permanent resultat med hensyn til intim hårfjerning, kan man vælge en hårfjerningscreme. En sådan creme indeholder kemikalier, der går ind og opløser keratin, som er det, der giver håret dets struktur. Man skal dog være meget varsom med sit valg, hvis man bruger hårfjerningscreme til intim hårfjerning. Det indeholder nemlig kemikalier, og man kan aldrig vide, hvordan huden og kroppen reagerer på det. Hvis man bruger sin hårfjerningscreme forkert, eller vælger et dårligt produkt, kan intim hårfjerning pludselig få store konsekvenser. Det er grunden til, at hårfjerningscreme ikke er en særlig udbredt eller populær løsning, slet ikke når det kommer til intim hårfjerning.

Intim hårfjerning med laser

Som sagt bliver vores teknologier og metoder til intim hårfjerning hele tiden udviklet. Det sidste nye skud på stammen er intim hårfjerning med laser. Denne løsning er til dig, der gerne vil have permanente resultater med et minimum af smerte og besvær. Man bruger en laser til at opvarme de enkelte hårsække, så de bliver ødelagt for bestandig. Intim hårfjerning med laser er den absolut bedste og mest sikre løsning, hvis man ønsker sig permanent hårfjerning. Hårfjerning med laser er også oplagt til dig, der har meget sensitiv hud, der volder dig problemer, når du bruger andre metoder til intim hårfjerning. Vil du gerne have gode og permanente resultater med intim hårfjerning, der samtidig er en sikker og gennemtestet løsning, så skal du vælge intim hårfjerning med laser.

Få hårfjerning hos AK Nygart

Hvis du bevæger dig i kosmetikkens verden, kender du nok til AK Nygart privathospital. Hos dem kan du få effektiv intim hårfjerning med laser. De har været ude med behandlingen siden 1997, og siden da er den kun blevet udviklet. Hos dem kan du være sikker på at få intim hårfjerning med laser, der udføres med det nyeste udstyr. Samtidig er det altid veluddannet personale, som udfører behandlingen. De har den erfaring og viden på området, det kræver, før de kan tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning mht. intim hårfjerning. Hos AK Nygart er det både mænd og kvinder, der får intim hårfjerning med laser. Hvis det er en løsning, som du godt kunne tænke dig, så har du altid mulighed for at tage direkte kontakt til AK Nygart og høre mere om, hvad de kan tilbyde dig.