Tandlægen i Hellerup giver dig smilet tilbage med nye tænder

nye tænder

Har du i længere tid følt et behov for at skjule din mund, når du taler eller griner? Mange danskere lever med tandtab, hvor de enten mangler én tand, flere tænder eller har en helt- eller delprotese.

Tandtab påvirker lysten til at smile

For mange kan manglen på tænder påvirke selvtilliden og have en negativ effekt på lysten til at smile i større folkemængder. Derfor undgår mange ofte at smile for bredt, og de sørger som regel for, at der er en hånd placeret foran munden, så der ikke er for godt udsyn til tænderne – eller manglen deraf.

Der er hjælp at hente

Har du oplevet, at dine manglende tænder sætter en stopper for dit grin, så er der heldigvis hjælp at hente. Hos tandlægen i Hellerup er de specialiseret i tandimplantater, så du er sikker på at få et tandfyldt smil, du er stolt af.

Oplev glæden ved nye tænder

Kosmetisk tandbehandling med tandimplantater er en gennemprøvet behandlingsmetode, hvilket garanterer den bedste og mest effektive behandling.

Tandlægen i Hellerup har årelang erfaring med behandlingen, og de ved, at tandimplantater er med til at øge livskvaliteten hos patienter, hvis selvtillid undertrykkes af manglen på tænder.

Hvad vil det sige at få “nye tænder”?

Når vi siger “nye tænder” mener vi, at de mistede tænder bliver erstattet med nye. Med tandimplantater skal du ikke være nervøs for at tabe tænderne igen. Implantaterne er nemlig super behagelig og holder med garanti livet ud.

Selve processen er blevet forenklet og effektiviseret gennem adskillige procedure, så du er garanteret den bedste oplevelse.

Selve proceduren starter med at sætte skruer af titanium fast i kæben, som efterfølgende fungerer som tandrødder. Herpå bygges en ny bro, ny tand eller en protese.