Nygart – uden tvivl det bedste og mest trygge valg

nygart

Jeg har været i overvejelsesfasen. Skulle jeg, eller skulle jeg ikke? Altså have nye bryster. Jeg har nu besluttet mig for, at jeg SKAL – hos Nygart.

Mange af mine veninder har fået det, og de har ikke fortrudt i et sekund. De fortæller mig, at det er det bedste, de har gjort for dem selv i meget lang tid. At det bestemt er hver en krone værd, og at det har givet dem selvtilliden tilbage.

Jeg mener, det må det være et ret godt udbytte: at blive glad for sig selv. Hvis ikke det er noget, man gider lægge lidt håndører i, så har jeg svært ved at se, hvad der er værd at kaste penge efter.

Mine veninders bryster er alle blevet utrolig flotte, og jeg kan se, hvordan de skinner. Altså mine veninder, ikke deres bryster (selvom sidstnævnte nu også kan siges at skinne på en eller anden måde).

Det er snart jul, og jeg har overvejet at give mig selv en julegave i form af nye, større bryster. Det vil være den bedste gave i mange år, da jeg er sikker på, at det vil give mig mere velvære.

Nygart er det oplagte valg for mig

Jeg har undersøgt sagen nærmere og researchet lidt på området. For mig er der ingen tvivl. Nygart virker som det klart mest oplagte sted for mig at få lavet en BFO (brystforstørrende operation). Jeg er især vild med Nygarts transparens: Man kan – på alle mulige sociale medier – følge med i, hvordan Nygart foretager sine behandlinger og hjælper klienter. Den anden dag så jeg fx, at der blev lavet en live-streaming af en operation på Snapchat.

Også på masser af andre medier – som fx Facebook, Instagram, WordPress, Crunchbase og Storify – lægges der ofte nyheder ud. Jeg føler med andre ord jeg kender Nygart, selvom jeg ikke gør det. Hvis det da giver mening?!

nygart

Med på sidelinjen

Jeg har fulgt med på sidelinjen gennem et halvt års tid nu, hvor jeg har tjekket op på, hvordan AK Nygart håndterer klienter og udfører sine behandlinger. Og jeg må indrømme, at det virkelig har givet mig en tryghed. Havde jeg ikke kunnet følge med på denne måde, ville jeg ikke på nogen måde have samme idé om, hvem AK Nygart er, og hvad privatklinikken står for. Det har jeg nu, og det er virkelig rart – og det er det eneste, der fungerer for mig.

Ja, selv Nygarts LinkedIn har jeg været inde på, selvom det ikke er en platform, jeg plejer at tjekke ud.

Nygart YouTube – perfekt med alle de videoer

Og når ja, det bedste sted at researche Nygart på har uden tvivl været YouTube. Her ligger der en kæmpe bunke, der tager én i hånden og viser, hvordan behandlingerne foregår. Det har virkelig været altafgørende for mig at se, især også fordi videoer er et medie, der i særdeleshed giver en mulighed for at komme tæt på og få et bedre indtryk af noget.

Især har jeg kigget denne video igennem en gang eller to (tjaaa, nok lidt mere) af kendissen Anna Due, der har været en tur under kniven og fået større bryster:

Det har uden tvivl givet mig en tryghed at se en video om denne, da jeg nu godt kan se mig selv sidde i Anna Dues sted.

Nygart: Gode anmeldelser over hele linjen

Det bedste af det hele – og hovedgrunden til at jeg vil vælge Nygart – har jeg gemt til sidst i dette indlæg: Nygarts gode anmeldelser!

Både på anmeldelsessitet Trustpilot og Mylooks har Nygart fået super gode anmeldelser.

Nygart får 5/5 stjerner ud af hele 91 anmeldelser på Mylooks. Der kan næppe være tvivl om, at dette er tal, der taler for sig selv, og som bestemt har været med til at hjælpe mig til at vælge Nygart som den klinik, der skal give mig større bryster.

Samtidig har AK Nygart en Trustscore på hele 4/5 på Trustpilot ud af 17 anmeldelser på Trustpilot.

Var jeg det mindste i tvivl om, om Nygart var det rigtige sted for mig, FØR jeg tjekkede deres anmeldelser, er jeg det altså ikke længere!

Nygarts slogan “Ydre skønhed – indre velvære” er jeg blevet overbevist om rigtigheden af, og derfor vil jeg med glæde få en BFO hos Nygart.

Læs mere om AK Nygart her