Hvad er det, der er så specielt ved silver shampoo?

Silver shampoo

Har du også hørt om silver shampoo? Det er noget, som alle mine veninder snakker om. I hvert fald dem, der har lyst hår. Alt den snak og de mange reklamer på nettet fik mig til at tænke: Hvad er det egentligt, der er så særligt ved silver shampoo? Det kræver alligevel en del af få piger og kvinder til at skifte deres shampoo ud med noget nyt, hvis de allerede har fundet en, de synes om. Og det har jeg! Men alligevel tænkte jeg på, om jeg skulle prøve silver shampoo selv. Da var der så en af mine veninder, der spurgte, om jeg ikke bare ville låne hendes og se for mig selv, hvad alt det hype med silver shampoo handler om. Og nu må jeg ærligt sige – jeg ved godt, hvad det er, der er så specielt ved silver shampoo.

Jeg havde aldrig tænkt over gule toner…

Jeg må indrømme, at jeg aldrig har gået vildt meget op i mit hår. Selvfølgelig bliver jeg klippet fra tid til anden, og jeg kan også godt lide at prøve nye frisurer. Men jeg har aldrig tænkt vildt meget over, hvilken shampoo jeg brugte. Måske var det også derfor, jeg ikke helt forstod alt den hype, der har været med silver shampoo. Men det gør jeg nu! For jeg havde ikke tænkt over, at mit hår så gult ud før. Men så snart jeg havde vasket det med silver shampoo bare en enkelt gang, kunne jeg se tydelig forskel. Jeg er virkelig glad for den farve, det har fået ny, som stadig er lys, men mere ”hvid” end gul. Det er den første shampoo, jeg har prøvet, hvor der var sådan en stor forskel efter den første vask.

Silver shampoo gør mit hår sundt og nemt at arbejde med

Det er ikke kun det med farven, der gør silver shampoo speciel. Selvfølgelig er det den eneste shampoo, der er målrettet udviklet til at fjerne de gule toner, der sommetider opstår i gråt og blondt hår. Men den kan også meget mere end det! Jeg har lagt mærke til, at mit hår virker blødere og nemmere at arbejde med. Det ser heller ikke så træt ud mere, som det gjorde før. Så det bliver spændende at se, hvad min frisør siger, næste gang jeg kommer. Om mit hår virkelig er blevet sundere, samtidig med at det har fået en flottere farve.

Jeg kan kun anbefale den!

Jeg blev helt sikkert positivt overrasket over silver shampoo, og nu forstår jeg, hvad det er, alle snakker om. Selvfølgelig med forbehold for, at det kan have været noget specielt første gang, tror jeg, det skal være min nye shampoo. Hvis man har blondt eller gråt hår, skal man helt sikker prøve silver shampoo. Jeg købte mit eksemplar på Shop Rosted, hvor man kan få silver shampoo til rigtig gode priser. Samtidig er det blandt de bedste produkter på markedet, så man føler virkelig, at man får noget for sine penge. Hvis du har lyst hår, vl jeg sige, at du allerede i dag skal gå ind og bestille en selv!