Undgå kirurgisk indgreb med laserbehandling af åreknuder

Det kan være ubehageligt for mange at skulle igennem kirurgisk indgreb for at komme af med sygdomme som eksempelvis åreknuder. Heldigvis findes der alternativer. Kirurgen.dk er specialister i behandling af åreknuder, og en af deres foretrukne behandlingsmetoder er laserbehandling af åreknuder. Laserbehandling af åreknuder, som går under den tekniske betegnelse Endovenous Laser Treatment eller EVLT, er en relativt ny behandlingsmetode inden for åreknuder. De klare fordele ved laserbehandling af åreknuder opnås ved, at selve indgrebet ikke er særligt invasivt. Behandlingen har vundet indpas i store dele af verden, hvor den er blevet særligt udbredt og anvendt i Danmark på baggrund af sine gode resultater og nænsomme metode.

Kirurgen.dk er specialister i behandling af åreknuder

Hos kirurgen.dk er du i gode hænder, når det kommer til behandling af åreknuder. Privatklinikken følger løbende den store udvikling inden for teknologien af laserbehandling af åreknuder. I dag bliver der anvendt 3. generation af laserbehandlingsmetoden hos Kirurgen.dk.

Det er dog ikke altid, at laserbehandling af åreknuder er den rette behandlingsmetode. Det afhænger af størrelsen og formen af dine åreknuder. Når du tager kontakt til klinikken i forbindelse med behandling af åreknuder, vil der blive foretaget en grundig forundersøgelse af netop din situation. Dette sker for at kortlægge, hvilken behandling af åreknuder der vil være mest gavnlig for lige præcis dig. I langt de fleste tilfælde vil det være tilstrækkeligt med en laserbehandling af åreknuder, men der forekommer tilfælde hvor det er nødvendigt med andre typer af behandling af åreknuder.

Det skal du vide om laserbehandling af åreknuder

Laserbehandling af åreknuder sker ved at dine åreknuder bliver lokaliseret og markeret. Dette sker med en smertefri scanning. Efterfølgende vil din hud blive lokalbedøvet i det område, hvor der skal lægges et 5 mm. Langt snit. Herigennem indføres et fleksibelt rør ind i venen, hvor laserfiber føres ind og placeres ved hjælp af ultralydscanning.