Vælg de rigtige brystimplantater når du skal have lavet en brystforstørrelse

brystimplantater

Det er ekstremt vigtigt at vælge de rigtige brystimplantater når du skal have lavet en brystforstørrelse. Brystforstørrelse er en af de mest populære skønhedsoperationer som bliver lavet i dagens Danmark. Der er derfor et stort marked med udbydere, som tilbyder operationen.

Dog skal du være opmærksom at det ikke er alle klinikker og privathospitaler som udøver den bedste kirurgiske hjælp, og bruger heller ikke kvalitets-brystimplantater.

Men hvorfor er det så vigtigt med brystimplantater som er af høj kvalitet? Og hvilken type brystimplantat skal du vælge? Læs med i dette blogindlæg og find svarene på dine spørgsmåls.

Hvilken type brystimplantater skal du vælge?

Der findes 3 forskellig typer brystimplantater. Nedenfor kan du læse fordelene og ulemper for hvert implantat:

Saltvandsimplantat

Fordele

Varme bryster
Fordelene ved at vælge et brystimplantat med saltvand i, er først og fremmest at de er naturligt varme, i modsætning til silikoneimplantater, som gør at brysterne vil føles unaturligt kolde.

Naturligt indhold
Hvis du vælger brystimplantater med saltvand i, skal du ikke være nervøs for at der går hul på implantater og saltvandet vil sive ud i kroppen. Det er ikke skadeligt for kroppen at få saltvandet ud i kroppen, tværtimod. Kroppen vil blot optage saltvandet og lade det komme igennem med urinen. Det er derfor ikke skadeligt for kroppen at vælge et saltvandsimplantat.

Nemt at få lavet mammografi
Hvis du eksempelvis skal tjekkes for knuder i brysterne og få lavet mammografi, er det nemt at se igennem implantatet da det er gennemsigtigt – i modsætning til silikoneimplantatet, som kaster en skygge.

Nem operation
Silikoneimplantater og saltvandsimplantater har som udgangspunkt begge en silikone skal. Forskellen på brystimplantaterne er fyldet, hvor saltvandsimplantatet er fyldt med saltvand og silikoneimplantatet er fyldt med silikone. Ved operation med saltvandsimplantater, bliver silikone skallen lagt ind i brystet.

Herefter bliver implantatet fyldt, udefra, op med saltvand. Fordi man ikke skal have et stort implantat igennem kroppen, men det fyldes indefra, vil operationen være nemmere og mindre smertefuld. Derfor foretrækker nogle saltvandsimplantater.
 
Ulemper

altvandsimplantatet kan folde
Du kan risikere, hvis du er meget tynd, at man kan se folderne på implantatet. Det er til gengæld ikke et problem hvis du har lidt sul på kroppen. Specielt kvinder, som er meget slanke og som ikke har haft særligt store bryster før operationen, kan risikere, når de vælger saltvandsimplantater, at kunne se folderne på implantatet, gennem huden på brystet.

Implantater flader ud ved brud
Saltvandsimplantatet vil flade en del ud, hvis der går hul på implantatet. I modsætning til silikoneimplantater, vil de beholde deres facon, hvis der kommer et brud på implantatet. Derfor skal implantatet skiftes, hvis der kommer et brud.

Ikke så naturligt som silikone
Brystimplantater med saltvand i vil ikke føles ikke lige så naturlige som silikoneimplantater gør. Saltvandsimplantater virker mere hårde og faste, hvor silikoneimplantater virker mere bløde og som naturlige bryster.

Silikoneimplantat

Fordele

Silikoneimplantatet føles ligesom brystvæv
Brystimplantater med silikone er næsten lig brystvæv når det kommer til konsistens og følelse. Hvis man vælger silikoneimplantater vil de derfor virke meget virkelighedstro.

Nemme at skræddersy
Brystimplantater med silikone i, kan fås i utallige af former, fastheder og dimensioner, og derfor er det nemmere at skræddersy brystimplantater til den enkelte og hendes behov og ønsker.

Ulemper

Virker kolde
Brystimplantater med silikone, kan ikke holde på varmen som saltvandsimplantater. Derfor virker de en del koldere

Unaturligt stof
Nogle vælger hellere saltvand, da det er et mere naturligt stof at udsætte kroppen for. Dog er der ikke nogle beviser for at silikonen er skadelig, tværtimod. Men hvis man vil have den sundest version, skal man vælge saltvand fremfor silikone.

Vælg kvalitets-brystimplantater

Det kan være farligt at gå til en kirurg som har de bedste priser, for det er ikke altid at de har samme erfaring eller bruger kvalitets-implantater som de burde.

Det som kan ske hvis man får brystimplantater af dårlig kvalitet er, at man få forkapslinger. Forkapslinger forekommer når bindevævet rundt om implantatet trækker sig sammen og bliver hårdt. Dette er særdeles ubehageligt og det ses tydeligt gennem huden på brystet. For at undgå sådanne forkapslinger, bør du derfor vælge implantater af højeste kvalitet.

Hvis du ikke har råd til at betale for en dyr operation af en dygtig kirurg, så vil jeg anbefale dig at vente lidt længere, og spare op til den dyre operation. Det vil være en investering i sidste ende, og spare dig mange penge og smerter.

Få lave din brystoperation hos AK Nygart

AK Nygart laver 2000 brystoperationen om året og har derfor stor erfaring. Hos AK Nygart finder du et erfarent og professionelt team som sætter patienternes tryghed og oplevelse højest. De forhandler kun kvalitets-implantater som Motiva og Mentor da de er de bedste brystimplantater på markedet, og sænker risikoen for forkapslinger.

Hos AK Nygart få du den bedste vejledning og rådgivning, hvor du sammen med din kirurg finder den bedste løsning som opfylder dine krav og ønsker. Du kan læse mere om AK Nygart, brystimplantater og meget mere, her!