Ballon i maven: Vejen til et effektivt vægttab

Lider du af overvægt med BMI på over 27, så har du måske også overvejet en fedmeoperation. Hvad så hvis du nu får at vide, at du kan få en fedmeoperation helt uden kirurgi, hvor du oven i købet har god mulighed for at tabe 6 til 10 kilo den første måned og 30 % af din overvægt i løbet af 3 måneder. Løsningen, der har beskrives, er en ballon i maven – også kaldet en gastisk ballon.

Behandlingen foregår over 6-12 måneder, hvor din ballon i maven ”snyder” din krop til at tro, at du er mæt, når du ellers normalt ikke ville være det. Effekten har du nok regnet ud: Ja, du spiser mindre og opnår derved et mere normalt spisemønster. Når de 6-12 måneder er gået, fjernes maveballonen igen.

Dit liv vil ændre sig med ballon i maven

Som det fremgår, vil denne behandling med ballon i maven højst sandsynligt ændre dit liv. Du vil pludselig opleve, at du rent faktisk taber dig, og når du først kommer godt i gang med denne proces, vil det garanteret være selvforstærkende: Når de første 5 kilo er tabt, ja, hvorfor så ikke også tabe de næste 5… og de næste 5.

I takt med behandlingen med en ballon i maven, vil du begynde at se det jeg i spejlet, som du helt sikkert længe har drømt om at få frem, men som har gemt sig inde bag de mange kilo. Du vil blive mere tryg ved din krop og den måde, du ser ud på. Kort sagt: Det vil ikke kun have fysiske konsekvenser, i form af at du rent faktisk taber dig og dermed fysisk kommer til at se bedre ud. Du vil også opleve langt mere psykisk velvære. Du vil opleve, at din ballon i maven får dit fulde potentiale frem i dig.

Ballon i maven – smart måde at tabe sig på

Ja, der er mange andre måder at tabe sig på end en ballon i maven. Der findes fx en lang række diæter, du sikkert har hørt om og måske prøvet. Men virker de? Du har måske prøvet at knokle med at købe ind i de helt rigtige doser af sund mad og ned til mindste detalje sikre dig, at dit kalorieindtag er fornuftigt og overholder retningslinjerne. Men uden anden hjælp end blot selve diæten, er det virkelig ofte, at et effektivt vægttab ikke forekommer.

Det smarte ved en gastrisk ballon i maven er, at den bruges som supplement til god kost og motion, sådan så disse to aktiviteter ikke skal “trække hele læsses”, men så de så at sige får opbakningen fra din ballon i maven, der hele tiden sørger for, at du ikke overspiser.

Få ballon i maven hos Gastriball

Lyder en ballon i maven som interessant for dig, kan du kontakte en behandling. Et sted, hvor der er høj kvalitet og mange tilfredse patienter er Gastriball, som du finder – og kontakter – her:

Charlottenlund
Hans Edvard Teglers Vej 9, 1. sal
2920 Charlottenlund

Kolding
Bredgade 32, 1.tv.
6000 Kolding

Tel.: +45 39 64 01 25
Mobil.: +45 91 91 88 88
Email: mail@gastriball.dk

Hjemmeside

Herba Nordic – kosttilskud med historisk islæt

HELSE: Den nystartede virksomhed Herba Nordic, der producerer danske kosttilskud har taget afsæt i gammel nordisk viden om de gavnlige planter i naturens eget apotek. De to kosttilskud Verimmun og Equitox har begge veganermærket.

Hos den nye danske iværksættervirksomhed Herba Nordic, er der som altid travlhed og hektisk aktivitet. Noget af aktiviteten skyldes, at højsæsonen for kosttilskud er gået i gang – men også at virksomheden er ramlet lige ind i et stort behov for autentiske nordiske kosttilskud.

De to første produkter er Equitox, der retter sig mod udrensning eller detox af kroppens affaldsstoffer og Verimmun, der har fokus på at understøtte immunforsvaret.

Begge kosttilskud er forsynet med det eftertragtede mærke, der viser, at de kan indtages af både veganere og vegetarer.

De nyttige planter

Når man følte behov for det, gik man i gamle dage ud i naturen og fandt lægeurter. De kunne mildne hverdagens skavanker, og naturen blev betragtet som en førstehjælpskasse.

Moderne lægemidler satte en stopper for de flestes brug af gammel viden, fordi de nye midler simpelthen var meget mere effektive. Mange af de planter, der helt fra vikingetiden og op til middelalderen var blevet brugt, havde dog heller ingen synderlig effekt.

Retfærdigvis skal det dog også sige, at mange af de planter vi stadig finder i vores danske og nordiske natur er meget gavnlige og uden de bivirkninger, som de moderne midler døjer med.

Udrensning med Equitox

Kosttilskuddet Equitox indeholder agerpadderok, lind, mælkebøtte og fjeldkvan. Det er især agerpadderok, der er interessant. Den støtter op omkring nyrernes udskillelsesfunktion og er med til at bidrage til den naturlige mineralbalance.

Mælkebøtten, som er udskældt og forhadt af mange, er faktisk en fantastisk plante, der bidrager til en normal mavefunktion og til leverfunktionen.

Styrk immunforsvaret med Verimmun

Kosttilskuddet Verimmun virker beroligende på halsen, og det indeholder røllike, lægestokrose og lægejernurt.

Lægejernurt og den undseelige røllike øger kroppens fysiologiske modstandskraft mod påvirkninger udefra. Desuden har lægestokrose en antibakteriel effekt.

Man skal dog altid være klar over, at det ikke er medicin eller naturmedicin, når man taler om kosttilskud. Kosttilskud er det navnet siger – tilskud til kosten. Man kan sige, at kosttilskud på en mild facon understøtter kroppen i den rigtige retning.

Urterne i både Equitox og Verimmun kan alle findes i den danske og nordiske natur, og for både udrensning og styrkelse af immunforsvaret gælder det, at to til tre måneder giver en bedre oplevelse for de fleste.

Hvorfor er en sund frokostordning vigtig?

En sund frokostordning

Frokost er et vigtigt element i løbet af arbejdsdagen. Hvis man som virksomhed ønsker ansatte, der er motiveret og engageret hele dagen, er det vigtigt at give dem en pause, hvor de kan tanke op på energi og socialisere med kollegaerne. Frokost er derfor afgørende for arbejdsindsatsen.

Dog er det væsentligt at give dine medarbejdere en frokostordning som kan give dem energi og som kan holde dem mætte resten af dagen.

Læs videre “Hvorfor er en sund frokostordning vigtig?”

Får du en øjenoperation med laser, bliver du fri for briller og kontaktlinser

Hvis du lever et liv med briller og kontaktlinser, er du langt fra alene. Det er nemlig flere og flere danskere, der oplever at have problemer med synet. Også de helt små børn får nu konstateret syn- og bygningsfejl. Og der er intet, der tyder på, at denne udvikling vil fortsætte. Læs videre “Får du en øjenoperation med laser, bliver du fri for briller og kontaktlinser”

Meabco: Biotech-firma, der leverer nyheder inden for kræftforskning

Meabco er et dansk bioteknologisk firma, der forsker i og udvikler kræftbehandling med minimale bivirkninger. Helt konkret er Meabco i gang med at udvikle to banebrydende kræftbehandlings-produkter, nemlig BP-C1 og BP-C2. Begge præparater har potentiale til at ændre på den måde, hvorpå kræft behandles i dag, og firmaets plan er at kommercialisere de to kræftterapiformer over de kommende år. Læs videre “Meabco: Biotech-firma, der leverer nyheder inden for kræftforskning”

Denne øjenlæge er ekspert i øjenoperationer – og kan derfor hjælpe dig

Det er ikke ualmindeligt at have problemer med synet. De fleste af os kommer til at få dårligt syn i løbet af vores liv, for det er noget, der kommer uundgåeligt med alderen. Men hvis synsbesværet melder sig allerede tidligt, kan det blive både dyrt og besværligt at skulle bruge briller og kontaktlinser resten af livet. Læs videre “Denne øjenlæge er ekspert i øjenoperationer – og kan derfor hjælpe dig”