Du kan tabe dig med gastrisk ballon

gastrisk ballon

Der er rigtig mange, der har svært ved at tabe de overflødige kilo, som sidder på sidebenene. Det er ikke altid det nemmeste for folk, der har en trang til at spise masser af god mad og motionere for lidt, at tabe sig. Derfor har mange brug for en hjælp, som gør, at de kan nemmere kan smide den ekstra vægt, som de har.

Mange løbeture, timer i motionscentret og cykling, når man skal fra a til b, kan være vejen frem til vægttab, hvis man sørger for at spise sundt samtidig. Men det er ikke altid, at man formår at få gjort disse ting noget nær så ofte, som det er nødvendigt for at tabe sig. Yderligere vil mange kunne tabe sig hurtigere, hvis de formår at skrue ned for mængderne af føde, de indtager på daglig basis.

Man kan få hjælp til vægttab med gastrisk ballon

Man kan få hjælp til at tabe sig ved indsættelse af en gastrisk ballon. Man får derved ført en specialdesignet ballon ned i maven oralt, hvorefter den bliver fyldt med saltvand. Derved bliver ballonen udvidet, så den optager en masse plads til nede i maven.

En gastrisk ballon vil derfor fylde mavesækken kunstigt op, hvilket af personen vil føles som en mæthedsfornemmelse. Således undgår personen, der har fået indsat en gastrisk ballon, at overspise sig, hvorfor der bliver indtaget færre kalorier, der efterfølgende skal forbrændes.

Man vil typisk have en gastrisk ballon indsat i 6-12 måneder, hvorefter den tages ud. I denne periode vil man føle et program, som en læge har skræddersyet til én efter de behov, man har. Derved kommer man til at øge mængden af motion, samtidig med at man nedsætter indtaget af kalorier, hvorfor dette er en så effektiv måde at tabe sig på.