Kikkertundersøgelse på specialklinik

Kirurgen.dk er en specialklinik, der er beliggende lige nord for København i Charlottenlund. På specialklikken udføres en lang række af undersøgelser, og med mange års erfaring kan man bl.a. få foretaget en kikkertundersøgelse som kan være gastroskopi.

Gastroskopi er som kikkertundersøgelse – en undersøgelse, der fokuserer på spiserør, tolvfingertarm og mavesæk.  Gastroskopi kan derfor ses som en fællesbetegnelse for disse tre områder. Rent teknisk benyttes der ved denne form for kikkertundersøgelse, digital videoteknik, der gør, at man selv kan følge med på en skærm under selv undersøgelsen.

Læs mere om bl.a. gastroskopi på hjemmesiden

Gastroskopi kan som kikkertundersøgelse f.eks. foretages, som det der kaldes nasal gastroskopi. Dette er en ukompliceret kikkertundersøgelse og foretages på daglig basis på specialklinikken nord for København.  Nasalgastroskopet indføres via et næsebor, og det kan benyttes til bl.a. at påvise synkebesvær, halsbrand og mavesmerter.

Inde på specialklinikkens hjemmeside kan man læse om en kikkertundersøgelse på mere generel vis, men man kan også finde information om de forskellige former for kikkertundersøgelser, der udføres på klinikken.

For uden gastroskopi og de resterende kikkertundersøgelser, der udføres, så er kirurgen.dk også ekspert inden for behandling af åreknuder.

Der er ligeledes information at finde om de forskellige behandlingsformer af åreknuder, og har man flere spørgsmål om en almindelig kikkertundersøgelse som gastroskopi eller åreknuder mv., så er man altid velkommen til at kontakte klinikken.