Tandklinik i Hellerup kurerede min tandlægeskræk

Tandklinik, HellerupNår jeg skal til tandlægen, er det vigtigt for mig, at jeg har tillid til min tandlæge. I rigtig mange år var jeg slemt præget af tandlægeskræk. Det gjorde at jeg i rigtig mange år slet ikke besøgte min tandlæge. Jeg vidste godt, at det ikke var den rigtige beslutning, men min frygt var for stor. Da jeg var mindre havde jeg haft nogle dårlige oplevelser hos tandlægen, og derfor stoppede jeg helt med tandlægebesøg. Kan aldrig anbefale andre ikke at gå til tandlægen, og jeg vidste inderst inde godt, at det var forkert, det jeg havde gang i. Heldigvis ændrede det sig dog, da jeg fik anbefalet en tandklinik i Hellerup. Hos denne tandklinik i Hellerup er de nemlig gode til at tage sig af folk, der lider af tandlægeskræk. Jeg var stadig meget nervøs den dag, jeg skulle have tjekket mine tænder. Pga. min skræk for tandlæger var det over 5 års siden, jeg sidst havde været til tjek. Dengang var jeg også under 18 og fik derfor mine besøg betalt af staten.

Tandklinik i Hellerup blev løsningen på mit problem

Efter at havde fået anbefalet denne tandklinik i Hellerup ringede jeg ned og fortalte min situation. Jeg fik en god samtale med en af tandlægerne fra klinikken i Hellerup. Han sagde at jeg ikke skulle være flov over den situation, jeg var havnet i, og at mange andre voksne var i samme båd som mig. Tandklinikken i Hellerup anbefalede mig at lave nogle afspændingsøvelser. Dette skulle hjælpe mig med at håndtere min tandlægeskræk. Samtidigt fik jeg det råd at høre noget afslappende under selve behandlingen. Da dagen var kommet for min behandling, var jeg stadig meget nervøs. Jeg fik en god samtale med tandlægen. Selve behandlingen gik over al forventning. Musikken havde den ønskede effekt og gjorde mig afslappet og rolig.

Jeg var i den heldige situation, at der ikke var nogen huller. Dog var der flere punkter, hvor det krævede en klar forbedring hvis det ikke snart, skulle udvikle sig. Dette var en lærestreg. Jeg vil derfor anbefale alle at opsøge en tandklinik som den i Hellerup.

Tandklinikken i Hellerup jeg besøgte skal have en stor del af æren for, at det hele gik så let, som det gjorde. Personalet var under hele forløbet yderst professionelt og en stor støtte. Hos tandklinikken i Hellerup som jeg besøgte, kunne man bestille tid online. Dette skete via deres hjemmeside. Her kunne man også læse mere om alle de behandlingstilbud, de har.

Tandklinikken tilbyder bl.a. følgende behandlinger:

Gem

Gem

Gem